Reţeta zilei – Cartofi cu varză la cuptor

607
Ingrediente:
o varză acră de mărime medie, 5 cartofi medii, 50 ml vin alb, ulei, 200 g kaizer, cimbru suc de roşii, delikat, piper

Mod de preparare:
Se curăţă cartofii şi se fierb timp de 10-15 minute. Separat se taie varza şi kaizerul felii.
Se face un sos din sucul de roşii în care punem cimbru, piper şi puţin delikat deoarece e varza acră.
Cartofii se taie felii în patru, se unge o tavă cu ulei se aşează cartofii, apoi se acoperă cu varza şi deasupra se pun feliile de kaizer.
Se toarnă sosul în tavă apoi şi vinul şi se bagă la cuptor, tava fiind acoperită cu folie de aluminiu şi se ţine cca. 35-45 min în cuptor.
Aproape de sfârşitul preparării se scoate folia şi se mai lasă 5-10 minute la cuptor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here