Schimbări în echipa ISJ Gorj

2141

Demisii și numiri noi în echipa de conducere de la Inspectoratul Școlar Județean Gorj, după promovarea în funcție a inspectorului general Mihai Istrate.

Trei inspectori școlari și-au dat demisia. Este vorba de profesorii Liliana Andrițoiu, Romeo Prunescu și Rodica Maria Negrea. În ședința Consiliului de Administrație al ISJ Gorj din 25 aprilie, s-a aprobat detașarea în interesul învățământului pe funcția de inspector școlar pentru disciplina fizică-chimie atribuții pe disciplina biologie a profesoarei Mădălina Adina Negrescu, începând cu data de 1 mai.
Pe 8 mai, Istrate a aprobat detașarea în interesul învățământului a profesoarei Teodora-Codruța Pătrașcu pe postul de inspector școlar pentru învățământul profesional și tehnic.
De asemenea, în cadrul aceleiași ședințe, s-a aprobat „detașarea în interesul învățământului a domnului profesor Fârță Dumitru din funcția de inspector școlar pentru Dezvoltarea Resursei Umane și numirea prin detașare în interesul învățământului pe funcția de inspector școlar pentru Managementul Resursei Umane”.
O altă schimbare se referă la numirea prin detașare în interesul învățământului a profesoarei Daniela Claudia Leahu-Morie pe funcția de inspector școlar pentru Dezvoltarea Resursei Umane.
Noul șef al Inspectoratului Școlar Județean Gorj s-a suspendat din funcția de director al liceului din Țicleni, locul său fiind ocupat, prin detașare, de către Alin Rovența.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here