Tumoră de 11,5 kilograme, extirpată la Spitalul Județean

1844

O femeie în vârstă de 74 de ani, din județul Gorj, s-a internat la începutul acestei săptămâni în Secția Chirurgie 1 a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, pentru a fi supusă unei intervenții chirurgicale de îndepărtare a unei tumori foarte mari, localizate în abdomen.

Din cauza afecţiunii pe care o dezvoltase, femeia avea probleme respiratorii, dificultăţi de mişcare și tulburări de tranzit intestinal, fiindu-i afectată profund calitatea vieţii.

„Pacienta a fost operată în data de 17 aprilie de către o echipă medicală compusă din dr. Marian Diaconescu, medic specialist chirurgie și dr. Constantin Vilaia, medic specialist chirurgie – Secția Chirurgie Generală 1, dr. Virginia Armega, medic specialist ATI – Secția ATI 2, asistenții medicali Murariu Monica, Trușcă Ioana, Martescu Mirela, infirmier Cican Adina (Bloc Operator) și asistentele medicale Pănescu Daniela și Bănduțoiu Elena (Secția ATI 2)”, anunță reprezentanții spitalului.

Intervenția chirurgicală a durat o oră și 50 de minute, a fost realizată cu succes, îndepărtându-se în totalitate și fără complicaţii tumora în greutate de 11,5 kilograme.

Pacienta este internată, în prezent, la secția Chirurgie 1, pentru recuperarea post-operatorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here