Campania ,,Donezi o jucărie, dăruiești un zâmbet” a ajuns la final. Am smuls zâmbete de la peste 40 de copii din Aninoasa

646

Ediția din acest an a campaniei ,,Donezi o jucărie, dăruiești un zâmbet” a ajuns la final. Ultima localitate în care caravana ,,Gorjeanul” a ajuns a fost Aninoasa, acolo unde, ieri, am reușit să aducem un strop de fericire pe chipurile a peste 40 de copii.

Campania derulată de cotidianul ,,Gorjeanul” – „Donezi o jucărie, dăruiești un zâmbet” – a poposit înainte de Paște în satele comunele Bâlteni, Negomir, Roșia de Amaradia, Prigoria, Scoarța și Tismana. Ultima oprire a caravanei a fost ieri, la Aninoasa, care a marcat astfel finalul campaniei din acest an. Saci întregi de jucării și cozonaci au ajuns la peste 40 de copii din 20 de familii din mai multe sate ale localității Aninoasa.
Pe o parte dintre copilași i-am găsit acasă, aceia care erau mai micuți ori încheiaseră orele de la grădiniță, însă tot ei au fost cei care au primit cadourile pentru frații mai mari care se aflau la școală la momentul vizitei noastre.
Cu sprijinul domnișoarei Daiana Popescu, consilier în cadrul Primăriei Aninoasa, ziua de ieri a fost una încărcată de vizite, echipa ,,Gorjeanul” reușind să facă fericiți zeci de copilași de diverse vârste. Emoționați peste măsură, juniorii ne-au adresat zâmbete timide, alții au dorit să știe de ce le oferim aceste cadouri, iar răspunsul a fost același: ,,Anual, derulăm această campanie, din dorința de a aduce bucurie pe chipurile cât mai multor copii”.
Grație comunității locale care s-a mobilizat, foarte multe persoane aducând jucării la sediul ,,Gorjeanul”, am reușit ca în ultimele săptămâni să primim mulțumiri în zâmbetele a sute de copii care domiciliază în localitățile vizitate de noi.
Conducerea și echipa cotidianului ,,Gorjeanul” își exprimă recunoștința față de toți cei care au contribuit la succesul acestei campanii umanitare, demonstrând încă o dată că, prin unirea eforturilor și prin gesturi mici, dar pline de inimă, putem face o diferență reală în viețile celor din jur. Cu gânduri de bucurie și speranță, ne dorim ca aceste mici gesturi de generozitate să continue să aducă lumină și căldură în inimile celor care au nevoie de ele și să inspire comunitatea noastră să rămână unită și solidară în fața dificultăților. Vă așteptăm pe voi, oamenii cu suflet mare, să ne fiți alături și la campania de anul viitor!
Vă mulțumim tuturor celor care ați pus umărul la demersul nostru, dar și celor care ne-ați deschis porțile!
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here