Zilele Medicale Gorjene

815

Colegiul Medicilor Gorj, împreună cu MedWay Events, organizează cea de-a treia ediție a simpozionului interdisciplinar „Zilele Medicale Gorjene – De la prevenție la tratament în patologiile cronice”, ce se va desfășura la Târgu Jiu, în perioada 10-12 mai 2024.

Tematica este interdisciplinară și va include prezentări interesante susținute de lectori de renume din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și de lideri de opinie din județul Gorj.

Evenimentul se adresează următoarelor specialități: alergologie și imunologie clinică, anatomie patologică, anestezie și terapie intensivă, boli infecțioase, cardiologie, chirurgie generală, dermatovenerologie, diabet, nutriție și boli metabolice, endocrinologie, gastroenterologie, geriatrie și gerontologie, hematologie, medicină de familie, medicină de laborator, medicină de urgență,  medicină internă, medicina muncii, medicină sportivă, medicină fizică şi de reabilitare,  medicină clinică, nefrologie, neurologie, obstetrică – ginecologie, ‎ oftalmologie, otorinolaringologie, ortopedie și traumatologie, psihiatrie, pneumologie, reumatologie, recuperare medicală, urologie.

Evenimentul este creditat cu 17 credite EMC. Taxă de înscriere:  medici specialiști și primari: 300 lei și medici rezidenți: 200 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here