Conducerea IPJ Gorj, decapitată

465

Viorel Caragea şi adjunctul său, Ion Frățilescu, nu mai conduc Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj. Ambii au fost transferaţi la alte unităţi de poliţie din judeţ, adjunctul la IPJ Mehedinţi, la cerere, şi Caragea la Centrul Canin de la Sibiu. ,,Prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, cu data de 04 februarie a.c., comisar-şef de poliţie Frăţilescu Ion, adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi. Cu aceeaşi dată, prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române,  comisar-şef de poliţie Pitulescu Mircea, şef Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj”, se arată în comunicatul IGPR. De asemenea, prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, cu aprobarea conducerii Ministerului Afacerilor Interne, începând de vineri  ,,comisar-şef de poliţie Caragea Viorel-Salvador va fi împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de director al Centrului Chinologic “dr. Aurel Greblea” – Sibiu, urmând ca în funcţia de inspector şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj să fie împuternicit comisar-şef de poliţie Parepa Gheorghe, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române”.
La vârful IPJ Gorj s-au făcut, în ultimele luni, mai multe controale din partea Corpului de Control al Ministerului Afacerilor Interne.
A.S.

4 COMENTARII

  1. Cred ca alegerea titlului nu corespunde prevederilor gramaticale, cei doi fiind ”capul”/ conducerea. Nu va suparati totusi, bucuria aflarii vestii ca caragea nu mai trage sforile in Gorj ma face sa fiu ingaduitor, Sper ca faptele sale sa nu fie si ele ”deplasate” la ”focsani”. Ramane sa vedem care este reactia celor doi doctori ingineri care-i mediatizau competenta fara de margini.
    O zi de iarna, frumoasa! Chiar daca ploua.

  2. Ceva frapeaza in mod evident ,faptul ca cei doi proaspat numiti la conducerea IPJ Gorj, sunt specialisti in investigatii criminale. Inspectorul sef Parepa Gheorhe a venit din IGPR, unde era Director Adjunct in Direcţia de Investigaţii Criminale iar adjunctul Pitulescu era sef Serviciu Investigatii Criminale in IPJ Hunedoara .Doi specialisti in investigatii criminale??????????? De ce?????????? Inseamna ca avem probleme grave in Sarcinia =Gorj ? Putem face legatura cu faptul ca inainte de perchizitiile de la Sarcina procurorii sau regrupat in curtea jandarmeriei Gorj si nu la Politia Judeteana ? Vom avea cumva saptamanile urmatoare actiuni ca si cele ale procurorilor in Sicilia anilor ’80 ?

  3. Morie comandantul de la Bumbesti Jiu ete marioneta lui Fane Dogaru de la Castru.De ce nu se sesizeaza diicotul in privinta lor?Fac numai magarii acolo.

  4. IN ACELASI DOSAR CONEXAT NR.1024/P/2011, INREGISTRAT LA PARCHETUL CURTII DE APEL CRAIOVA, Caragea a avut calitatea de invinuit, dar datorita sustinerii de catre procurorul general Ponea s-a musamalizat totul…nu s-au facut cercetari fata de invinuitul caragea pt. savirsirea infractiunilor, violarea corespondentei sau patrunderea intrun sistem informatic, santaj, amenintari, fals, uz de fals, abuz in serviciu contra intereselor persoanei, au fost conexate mai multe plingeri fara sa se faca cercetari,.. au fost probe mai mult de cit suficiente dar procurorul de caz a fost fortat sa dea nup pt unele fapte si sup pt. alte fapte..solutiia a fost contestata la instanta dar cumnata procurorului general din 2011 de la parchetul curtii de apel craiova a rezolvat si la curtea de apel craiova unde presedinta la osectie este sora sotului fostul inspector sef PONEA de la MH ce a fost arestat si la scapat pe infractor….partea vatamata a fost amenintata chiar de catre mari ofiteri de la I.G.P….acel dosar daca se redeschide se vor afla multe mai ales legaturi dintre caragea si parchetul si curtea de apel craiova……daca D.N.A. si PARCHETUL GANERAL NU SE SESIZEAZA puteti sa inaintati DUMNEAVOASTRA ca jurnalisti o scrisoare cu acest comentariu….presa din gorj,…si alte institutii nu au curajul…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here