Călinoiu, primul cetăţean de onoare al Ţicleniului

911

calinoiu5Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, este primul cetăţean de onoare al Ţicleniului, localitate care a oferit primele patru distincţii de acest fel abia pe 1 martie.

calinoiu_liceu2
Evenimentul s-a organizat în amfiteatrul liceului din localitate, care a fost inaugurat cu această ocazie, spaţiul fiind recent modernizat. Amfiteatrul liceului tehnologic din Ţicleni are 100 de locuri. Evenimentul a fost completat cu o lansare de carte. placheta“Cetăţenii de onoare, Ion Călinoiu, jr. Ion Ungureanu, fost primar al localităţii, prof. Constantin Ungureanu, Constantin Şofei, primul director al liceului de Petrol, actual Grup Şcoalar Tehnologic, au primit, în faţa audienţei, câte o diplomă şi o plachetă din partea autorităţilor locale”, a declarat primarul Radu Constantin.
A.Stoica

2 COMENTARII

  1. CUM E POSIBIL CA TOTI ESCROCI SA AJUNGA CETATENI DE ONOARE??????????? HOTU DE UNGUREANU CARE A FURAT DE LA PRIMARIE CAT A FOST PRIMAR SI A FACUT CASA,SOLARI,HELESTEU SI MULTE ALTELE A AJUNS CETATEAN DE ONOARE AL ORASULUI HOOOOOOOOOOO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here