Ca la noi, la nimeni – Oameni mici în funcții mari!

345

Este limpede că prezența la Consiliul European a Preș. Klaus Werner Iohannis n-a însemnat nimic. Da chiar un mare nimic! Până și un prim-ministru al Slovaciei, că la slovaci este democrație și se pot duce la Bruxelles și prim miniștri nu doar foștii primari ai Bucureștiului și Sibiului, ca în cazul oamenilor fără de țară Băsescu și Iohannis!
BLESTEMUL MIORIȚEI. Iar cât privește Țările Grupului de la Vișegrad, situația este extrem de clară. Ele ne-au scăpat de Manfred Weber și de Frans Timmermans. Vorba vicepreședintelui ALDE, Varujan Vosganian, care-i și purtător de cuvânt al ALE, blestemul Mioriței românești ne-a scăpat de marii dușmani ai țării: Manfred Weber și securistul olandez vopsit în socialist Frans Timmermans!
BATJOCURA ISĂRESCU. Probabil că din banii luați ca bonus pentru profesionalism în anii 2010 și 2011, de la vaca de muls BNR, bașca Prima grasă pentru fidelitate atunci când s-a pensionat, tot de la BNR, de unde n-a plecat nici acuma, viticultorul ce vinde sticle de vin la un litru marca înregistrată Isărescu, așa ca să aibă din ce trăi, și-a mai cumpărat încă 100 de hectare plantate cu viță de vie în comuna Poenari, din zona viticolă Murfatlar. Îl are administrator al viei de la Murfatlar pe Doctorul în oenologie Ioan M. Pușcă și prosperă. Din când în când, dacă nu chiar în fiecare zi, își mai bate joc de români. Multimiliardarul în lei românești făcuți numai din funcția de Guvernator pe viață al BNR ne-a amenințat joi că s-ar putea să avem o surpriză plăcută, adică inflația pe luna iunie să coboare sub 4%!!!
MADAM DĂNCILĂ TAIE ȘI SPÂNZURĂ. Rămasă la butoanele PSD, după arestarea politică a lui Liviu Dragnea, primul ministru al României, Viorica Dăncilă, dă afară din funcțiile deținute pe toți aceia care i-au fost apropiați lui Dragnea. Chit că și dumneaei a fost nouă ani europarlamentar și propusă prim ministru tot de Liviu Dragnea. Dar nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
Din cauza fricțiunilor pe tema Guvernatorului Mugur Isărescu, Viorica Dăncilă, în cadrul ședinței CEx Național al PSD, l-a înlăturat pe Senatorul Șerban Nicolae din funcția de lider al senatorilor PSD. Sub titlul „TUSEA ȘI JUNGHIUL”, Senatorul Șerban Nicolae a publicat textul următor: „Oamenii mici au doar satisfacții mărunte. Și nu, nu mă refer la slugile „de execuție”, ci la stăpânii lor. Care-i țin pe 30 de arginți. La cursul valutar corect, bineînțeles”, a scris senatorul Șerban Nicolae pe pagina sa de Facebook.
ION PREDOȘANU

P.S.1: ÎNALTĂ TRĂDARE LA IOHANNIS! Site-ul DCNews anunță pe pagina sa de joi că, din surse PSD, Preș. Klaus Werner Iohannis este acuzat de înaltă trădare. Pentru a citi complet documentul accesați www.dcnews.ro
P.S. 2: Decizia CCR cu privire la completurile de trei judecători îl ajută pe … Klaus Werner Iohannis. Ea nu este retroactivă și s-a amânat luarea ei de cinci ori! Abia dacă CCR va stabili constituționalitatea Codului Penal și Codului de Procedură Penală s-ar putea să beneficieze și Liviu Dragnea de ceva. Prin arestarea lui, Klaus Werner Iohannis a scăpat de un inamic la alegerile prezidențiale. Și dacă PSD o va propune drept candidat pe actualul președinte al social-democraților pe doamna Viorica Dăncilă, ea nu va intra în turul doi. Până atunci îl va da afară din partid pe Liviu Pleșoianu și nici pe Senatorul Șerban Nicolae, care-ar opta pentru a candida el la alegerile prezidențiale nu-l văd bine!!! (Ion Predoșanu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here