Ca la noi, la nimeni – Cu Gabriela Firea, Nicușor Dan și-a găsit „nașul” la Primăria Capitalei!

366
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Teme-te de pericol înainte de a-și face el apariția; când pericolul deja există, nu te teme, înfruntă-l.” – Cugetare din antichitate

Pe actualul Primar general al Bucureștilor, Nicușor (Plicușor/Mucușor) Dan, l-ar fi dorit de neînlocuit mafia imobiliară pe care el nu doar că a creat-o, ci a susținut-o în cei aproape patru ani de mandat. Că așa stau lucrurile, o dovedește o mică postare pe Facebook a domniei sale chiar acum, când simte pericolul debarcării. Patru ani n-a făcut chiar nimic și abia în ultimele săptămâni a început să mai miște câte ceva, ca să dea impresia că muncește!
CU FIREA NU-I DE GLUMIT! Candidatul Partidului Social Democrat la alegerile pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a ripostat la o minusculă postare pe rețelele de socializare a lui Nicușor Dan. “Știm cine a primit autorizații în această perioadă, că sunt „rechini buni” și „rechini răi”. Gabriela Firea respinge acuzațiile privind „rechinii imobiliari” și afirmă că este o temă toxică de campanie, o manipulare făcută pe minciună, ură și mai ales pe dezinformare. Știm cine a primit autorizații în această perioadă (…)”
„Un subiect care e mult accentuat și care cred că a fost speculat negativ de adversarii politici – s-a spus și despre mine și despre Robert (Negoiță), și despre Daniel (Băluță) – ei au făcut lucruri în Capitală, dar s-au dat de partea rechinilor imobiliari. Aș vrea, cu toată responsabilitatea, cu toată tăria și cu toate argumentele, să demontez această temă toxică de campanie și oricine dorește să vină să-mi spună că nu e adevărat ce spun să vină cu argumente, nu cu lozinci. Ce sunt rechinii imobiliari? În mintea celor care stau ascunși în birouri și nu fac nimic și dau vina pe extratereștri pentru neputința lor, rechinii imobiliari sunt niște oameni răi, care își pun investițiile lor, forța lor, munca lor în slujba răului, în slujba a ceea ce nu e bine, dincolo de faptul că omenirea s-a construit prin muncă, prin investiții, prin capital”, spune Gabriela Firea.
Ea afirmă că „mediul de afaceri trebuie să fie prietenul fiecăruia dintre noi”.
MANIPULAREA PE MINCIUNĂ ȘI DEZINFORMARE.
„Mediul antreprenorial creează locuri de muncă, oamenii de afaceri riscă și plătesc taxe și impozite la stat și trebuie să fie partanerul oricărei sociewtăți normale și profesionistă și a reprezentanților societății. (…) Ei erau supărați numai pe anumiți rechini că sunt rechini buni și rechini răi în imobiliarele din București, că știm cu toții și cine a obținut în acești patru ani autorizații. S-a blocat pentru toată lumea, dar nu și pentru prieteni, rechinii buni și amabili, care s-au activat în această perioadă și îi vedem. Asta e manipularea, asta e campania făcută pe minciună, ură și mai ales pe dezinformăare”, încheie Gabriela Firea.
FIREA ȘI BURDUJA ÎI DAU FRISOANE LUI NICUȘOR DAN! După ce liderii PSD și PNL au decis luni, pe la miezul nopții, să meargă cu candidați separați la alegerile pentru Primăria București – Gabriela Firea și, respectiv, Sebastian Burduja, Nicușor Dan a scris, oarecum deranjat, pe Facebook: „Decizie grea pentru mafia imobiliară. Campania cui să o finanțeze?”
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here