Secţia ORL a Spitalului Municipal Motru, în şantier

133

De mai bine de o săptămână, Secţia ORL din cadrul Spitalului Municipal Motru este în plin şantier. Lucrările de modernizare şi reabilitare a acestei secţii se vor derula pe parcursul a două luni. Investiţia este realizată cu sprijinul financiar al Primăriei Motru.

De când a preluat în administrare Spitalul Municipal, Primăria Motru a investit sume destul de mari pentru dotarea şi modernizarea unităţii spitaliceşti. De mai bine de o săptămână au fost demarate lucrările în cadrul unui alt proiect de investiţii. De această dată este vizată Secţia ORL, care va fi reabilitată în totalitate. „Lucrările se vor derula pe o perioadă de două luni de zile. Costurile sunt suportate integral de autorităţile locale. Vor fi reabilitate saloanele, băile, sala de tratamente, oficiul”, menţionează Camelia Khraibani, managerul Spitalului Municipal Motru.
Investiţia depăşeşte două miliarde lei vechi, banii fiind asiguraţi de autorităţile locale. „Pentru reabilitarea Secţiei ORL se alocă 2,2 miliarde lei vechi”, a precizat primarul Dorin Hanu. Reabilitarea secţiei ORL a Spitalului Municipal Motru presupune lucrări majore, similare celor efectuate la secţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Practic, se înlocuiesc ferestrele, uşile, se pune gresie şi faianţă, se schimbă instalaţiile şi aşa mai departe.

După ORL urmează Maternitatea
Managerul Spitalului Municipal Motru spune că după finalizarea lucrărilor de modernizare a Secţiei ORL se va pregăti demararea unui nou proiect, vizată fiind Maternitatea. „Maternitatea urmează să fie reabilitată. Această secţie are opt saloane, fiecare fiind prevăzut cu baie proprie”, confirmă Camelia Khraibani, managerul Spitalului Motru. Cel mai probabil, lucrările de modernizare a Maternităţii se vor desfăşura în toamna acestui an, lucru confirmat de Dorin Hanu, primarul municipiului Motru.
Minodara Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here