Reprezentanţii SJU fac demersuri pentru înlocuirea lifturilor

162

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu doreşte să schimbe lifturile unităţii. Necesitatea înlocuirii actualelor lifturi se impune pe fondul vechimii lor. Nu se ştie când vor fi montate cele noi, dar s-au făcut deja demersuri în acest sens, în perioada următoare reprezentanţii SJU deplasându-se la Bucureşti pentru rezolvarea problemei banilor pentru lifturi.

Ideea înlocuirii actualelor lifturi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu i-a aparţinut managerului Vasile Stănculete. El a considerat că este necesară înlocuirea lifturilor deoarece sunt foarte vechi şi funcţionează de când s-a înfiinţat spitalul. Totodată, înlocuirea ascensoarelor se impune şi pentru a se evita evenimente neplăcute, de natura celor întâmplate cu câţiva ani în urmă, când o asistentă a murit strivită de un lift.

Demersuri pentru bani

Deocamdată nu s-au găsit banii necesari pentru înlocuirea lifturilor, motiv pentru care reprezentanţii SJU vor face un drum la Bucureşti. „Ne dorim să schimbăm lifturile şi o vom face, dar la ora actuală nu ştim când se va întâmpla acest lucru; nu avem nimic oficial în privinţa banilor. În perioada următoare ne vom deplasa la Bucureşti pentru a rezolva problema banilor pentru lifturi. Trebuie să ne grăbim cu aceste formalităţi, deoarece banii de la Ministerul Sănătăţii trebuie cheltuiţi până la sfârşitul anului, în caz contrar pierdem banii”, a declarat Dumitru Vienescu, directorul economic al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu spun că toate lifturile din spital sunt cu revizia la zi şi funcţionează în condiţii optime, chiar dacă au o vârstă destul de înaintată.

Minodora Sucea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here