Regizorul Sergiu Nicolaescu a analizat filmul cu Băsescu şi copilul

332
sergiu nicolaescuImaginile în care preşedintele Traian Băsescu loveşte un copil cu dosul palmei sunt cât se poate de reale, ipoteza unor imagini trucate fiind total exclusă, susţine reputatul regizor şi actor Sergiu Nicolaescu.

Îndrăgitul regizor a analizat imaginile date publicităţii, şi a susţinut că ar fi dat acelaşi verdict dacă, în locul lui Traian Băsescu, ar fi fost oponentul acestuia, Mircea Geoană. „Imaginile sunt 100% reale. Le-am analizat cu atenţie, le-am văzut de mai multe ori. Este clar ca lumina zilei: Traian Băsescu dă un dos de palmă unui copil care a spus ceva ce l-a enervat. Este reacţia firească a unui om ca Băsescu, care se aprinde foarte repede, în faţa unui copil care l-a enervat. Nu dă cu duşmănie, nu dă puternic, dar, e cert: îi dă un dos de palmă copilului”, a explicat acesta.

De altfel, Sergiu Nicolaescu a argumentat, de pe poziţia regizorului cu mare experienţă, verdictul dat: „Scena care a fost dată publicităţii a fost filmată cu două camere de luat vederi aflate una lângă cealaltă. Una a filmat mai puţin, alta a filmat mai mult. Aceasta din urmă a surprins finalul. Lovitura a fost data cu dosul palmei şi nu a fost foarte puternică deoarece copilul a făcut un pas la dreapta, în spate, şi nu la stânga, unde l-ar fi împins lovitura, dacă era una foarte puternică”.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here