Bluze lejere şi florale, în sezonul primăvară-vară 2019

1571

Noile viziuni ale acestui sezon sunt exprimate prin culori speciale, imprimeuri şi alte elemente de design, care încurajează femeile să meargă la cumpărături şi să-şi împrospăteze garderoba. În ceea ce priveşte piesele, tendinţele încorporează totul, de la haine confortabile, rochii de ocazie lungi şi scurte, la îmbrăcăminte casual în forme fluide.

De la podium la ţinutele purtate pe stradă, nuanţa roşie se răspândeşte ca focul. Dar, ca orice tendinţă îndrăzneaţă, alegerea unei ţinute roşii potrivite necesită cunoştinţe şi creativitate. Deci, înainte de a alege în mod întâmplător o rochie roşie, trebuie să o analizezi, să o probezi şi să o accesorizezi corespunzător, pentru a te asigura că vei fi cea mai fierbinte apariţie de la eveniment.De la strălucitoarea şi îndrăzneaţa fucsia, la nuanţe de roz pal şi aproape bej, culoarea roz se afla în top printre culorile preferate pentru ţinutele de seară. Indiferent dacă alegi o rochie scurtă, lungă sau midi, fă-o într-un mod îndrăzneţ. Cu o rochie de ocazie roz, vei atrage, cu siguranţă, toate privirile.Dacă ai petrecut timp urmărind tendinţele de modă în 2019, cu siguranţă, ştii că tendinţele din 2018 se extind şi în acest an. Culorile neon şi-au făcut deja apariţia pe rafturile magazinelor, deci dacă te simţi mai îndrăzneaţă, poţi alege bluze în aceste culori. Culoarea roşie este ideală şi pentru bluze, nu numai pentru rochii, deci poţi pune în dulapul tău bluze lejere, cu imprimeu floral, sau combinaţii de culori care să conţină roşu. De asemenea, hainele în culori galbene nu trebuie să lipsească din garderoba ta cea nouă. Această culoare îţi înseninează ţinuta, indiferent de evenimentul la care participi.

Ținute animal print, în continuare în trend
Vestea bună este că, dacă ai cumpărat un articol de îmbrăcăminte cu leopard print sezonul trecut, îl vei putea purta cu încredere şi anul acesta, deoarece printurile de animale au fost extrem de apreciate pe podium în săptămâna modei. Ce este atât de grozav la aceste imprimeuri, este faptul că deşi atrag atenţia cu toate petele şi dungile, ele sunt de fapt culori neutre, ceea ce înseamnă că le poţi purta pe orice. De la rochii, bluze, pantaloni şi jachete, până la pantofi și genți, animal print te ajută să obţii un outfit de succes.
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here