Portofel din piele întoarsă, piele sau țesătură?

2075

Portofelul este unul dintre cele mai importante accesorii pe care le porți la tine în fiecare zi. Chiar dacă nu este un obiect expus la vedere în ținută, trebuie să acorzi atenție în alegerea portofelului care te reprezintă și îți satisface nevoile.

Cum selectezi portofele potrivite?

Sunt multe persoane care aleg portofele cât mai subțiri, minimaliste, în tip ce altele transformă portofelul în spațiul de depozitare pentru toate chitanțele, bonurile, cardurile, actele, pentru bani și nenumărate alte obiecte.

Indiferent de modelul asupra căruia te oprești, acordă o atenție deosebită materialului din care este confecționat. Vrei un portofel rezistent, îți dorești ca portofelul să fie definiția eleganței sau pur și simplu ai nevoie de acest obiect pentru a-l folosi cu scopul său de bază, acela de a ține în ordine banii.

Portofel din piele naturală

Pielea naturală este folosită pentru confecționarea multor tipuri de accesorii, dar și haine. Sunt mulți cei care consideră pielea naturală ca fiind materialul cel mai potrivit și pentru confecționarea portofelelor.

Sunt numeroase avantaje care te pot convinge să nu mai stai prea mult pe gânduri și să optezi pentru un portofel clasic din piele naturală. În primul rând, un portofel din piele naturală poate dura și o viață. Atât timp cât pielea este de calitate, are umiditatea perfectă și spațiu să respire, portofelul tău de piele poate rezista atât de mult timp încât l-ai putea lăsa moștenire nepoților.

Utilitatea este o altă caracteristică a portofelelor de piele. În general, portofelele standard din piele naturală nu au alte accesorii, încuietori și mecanisme care să le complice și să te facă să te întrebi ce trebuie să faci, unde trebuie să apeși, pentru a-l deschide.

De regulă, un portofel de piele util este cel care are spațiile pentru carduri, locul în care se păstrează bancnotele și o mică fereastră de plastic unde poți pune permisul de conducere.  Textura unui portofel de piele este inconfundabilă și un motiv suficient de puternic pentru a te convinge să alegi un astfel de model. Chiar și după o perioadă de timp de când îl folosești, vei observa că textura acestuia se îmbunătățește și mai mult.

Portofel din piele întoarsă

Portofelele de piele întoarsă nu sunt la fel de populare precum cele din piele naturală, însă sunt un accesoriu care atrage imediat toate privirile atunci când este scos din geantă sau din buzunar. Pielea întoarsă este extrem de fină, inclusiv cea folosită pentru fabricarea portofelelor, in special portofele damă, ceea ce conferă eleganță și rafinament. Cele mai frumoase și mai delicate obiecte, printre care se numără desigur și portofelele, sunt confecționate din piele întoarsă.

Portofele din țesătură

Portofelele din țesătură reprezintă accesoriul ideal pentru cei care caută soluții practice. Fără prea multe pretenții, ușor de întreținut și accesibile ca preț, portofelele de țesătură sunt la mare căutare mai ales de către cei care doresc să aibă cât mai multe modele. Poți opta pentru un portofel de țesătură atunci când pleci într-o excursie și îți pui toate lucrurile în rucsac, în geanta de plajă sau atunci când tragi o fugă până la magazinul de lângă casă.

Când cauţi portofele stylish, alege partenerii de încredere. În CCC.eu vei descoperi o varietate mare de portofele. Le poţi cumpăr online sau din magazinele fizice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here