Mihai Roman: “Am fost șocați!”

382

La finalul meciului de la Chiajna, Mihai Roman, cel care a ratat un penalti în partida cu Universitatea Cluj, care a condus la suspiciunile de blat ce au determinat conducerea Pandurilor să-l suspende pe președintele Eugen Pîrvulescu, a ținut să precizeze că întreaga echipă a avut de suferit în urma deciziei luate de membrii AGA ai grupării târgujiene.
“Noi îl aşteptăm pe domnul Pîrvulescu alături de noi. S-a cunoscut şi azi că nu a fost alături de noi. La fel şi cu mister, care a stat în tribune. Am fost şocaţi să aflăm de aceste acuzaţii. Noi, jucătorii, suntem curaţi, la fel şi domnul preşedinte. N-a existat nici un fel de blat la meciul cu «U» Cluj. La penalty am încercat să schimb colţul. Se întâmplă. Numai cine nu bate 11 metri nu ratează”, a declarat atacantul Pandurilor.
După ce Eugen Pîrvulescu a fost suspendat, primarul Florin Cârciumaru și președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, au recunoscut că nu au dovezi în ceea ce privește implicarea fostului președinte al Pandurilor în trucarea rezultatului partidei cu Universitatea Cluj, fapt care face decizia luată să fie și mai greu de înțeles, mai ales având în vedere și momentul dificil prin care trece echipa.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here