Liderul PSD Gorj vrea „o echipă competentă” la șefia Spitalului Județean. „Sper să nu fie un frizer”

2470

În plină epidemie de COVID-19, Guvernul PNL dă dovadă de un cinism fără margini, numind la conducerea unor spitale persoane cu un background profesional îndoielnic, susține liderul PSD Gorj, deputatul Mihai Weber. Asta după ce la conducerea unui spital din țară a fost numit un fost chelner și șef de sală.
Mai mult, deputatul de Gorj nu înțelege de ce la spitalul din Târgu-Jiu nu a fost numită încă o echipă de coordonare, după ce doi directori și mai mulți angajați s-au îmbolnăvit de COVID-19. Circa o sută de salariați ai spitalului au fost izolați la domiciliu.
„Este foarte grav că și la Spitalul din Târgu-Jiu, de câteva zile, avem raportate cazuri de infectări, conducerea unității, mai multe cadre medicale și o parte a personalului TESA fiind trimiși în izolare. Este inexplicabil de ce Ministerul nu a numit încă o echipă de coordonare la Spitalul de Urgență din Târgu-Jiu, fiindcă în aceste momente de criză este foarte important ca autoritățile statului să aibă o reacție rapidă. Oricum, cu toții ne exprimăm speranța ca la conducerea Spitalului Județean din Târgu Jiu să nu fie numit un frizer, din moment ce la Spitalul din Câmpeni acest Guvern a reușit performanța să numească un fost șef de sală”, a precizat Weber.
Liderul PSD Gorj le cere public responsabililor de la Ministerul Sănătății „să nominalizeze urgent” o echipă competentă de conducere la spitalul din Târgu-Jiu, pentru ca situația epidemiologică să fie ținută sub control, iar acest spital să nu devină un focar, așa cum s-a întâmplat la Suceava. Direcția de Sănătate Publică Gorj a propus Ministerului Sănătății o nouă conducere pentru spitalul de la Târgu-Jiu. Medicul Maddy Huzu, fostul director medical al spitalului, a fost luat în calcul pentru funcția de manager.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here