Iubita lui Tom Boxer, fosta elevă a profesorului Popete

980

Cristina BizuCristina Bizu este iubita lui Tom Boxer şi adevărata Morena, protagonista videoclipului piesei cu acelaşi nume, interpretată de Antonia şi Tom Boxer. Ceea ce puţini ştiu, însă, este faptul că aceeaşi Cristina este gorjeancă get-beget şi a fost eleva lui Andrei Popete-Pătraşcu.

Tom Boxer însuşi a mărturisit pentru un cotidian naţional că adevărata Morena este Cristina Bîzu, marea lui iubire, cu care, de altfel, a si compus această melodie. Tânăra, născută pe 3 martie 1991 este din Băleşti, judeţul Gorj şi a studiat la Târgu-Jiu, primele trei clase de liceu parcurgându-le la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” (CNET), la profilul matematică-informatică unde exigenţele sunt mari. Aici l-a avut profesor de Istorie pe Andrei Popete-Pătraşcu, tânărul şi cunoscutul scriitor şi poet gorjean. Acesta ne-a declarat: „Cristina era o elevă silitoare care nu a neglijat niciodată pregătirea şcolară, chiar dacă în paralel se pregătea şi pentru cariera de fotomodel. Ne-am întâlnit odată în trenul personal Târgu-Jiu – Craiova, eu mergeam la nişte cursuri de masterat la Craiova, iar Cristina avea o prezentare de modă pentru Agenţia One Models. M-a surprins să o găsesc în compartimentul vagonului cu manualul de matematică pe genunchi şi caietul alături”.

Şcoala şi modeling-ul se pot împăca…

Cristina cu colegii ei de la cnetDeşi era o elevă silitoare, frumuseţea cu care a fost înzestrată Cristina a ajutat-o să-şi clădească şi o carieră în lumea modei, încă de pe vremea când studia la CNET. „În clasa a XI-a era deja cunoscută în lumea modeling-ului, dar a rămas o elevă echilibrată. Chiar dacă avea foarte multe cristina in videoclipprezentări, încerca să nu rămână în urmă cu lecţiile. Era nelipsită de la activităţi extraşcolare pe care le organizam la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” şi atât cât am cunoscut-o, şi-a păstrat modestia, ieşea de pildă împreună cu colegii de clasă la suc, iar cu unii dintre ei păstrează şi acum legătura”, a adăugat Andrei Popete.

Dragoste la prima vedere

Cristina al[turi de Popete P[trascuPe Tom Boxer, Cristina l-a cunoscut în timpul unei prezentări de modă, pe vremea când se afla încă pe băncile CNET, fiind elevă în clasa a XI-a. Pentru că avea o relaţie bună cu colegii săi şi cu profesorul Andrei Popete-Pătraşcu, Cristina le-a mărturisit acestora, imediat ce a revenit de la respectiva prezentare de modă, că l-a cunoscut pe Tom Boxer şi că i-a plăcut foarte mult şi că a impresionat-o felul lui de a fi. „Fără doar şi poate, relaţia cu Tom Boxer a ajutat-o să ajungă acolo unde ea şi-a dorit, dar totul a fost dublat de foarte multă muncă”, susţine Andrei Popete, fostul profesor de Istorie al Cristinei Bîzu.

Urmându-şi vocea inimii, Cristina Bîzu s-a transferat la un liceu din Bucureşti, Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”, pe care l-a şi absolvit în vara anului 2010. Actualmente, ea este studentă la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti şi prezentă în lumea showbiz-ului alături de iubitul său, celebrul Tom Boxer. Cei doi îşi fac publică relaţia chiar şi pe conturile lor de Facebook.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here