Două posturi de asistent medical debutant, vacante la Spitalul Novaci

373

Spitalul Orăşenesc Novaci, judeţul Gorj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, după cum urmează: un post asistent medical debutant specialitatea igienă Compartiment de Prevenire a Infecţiilor Asociate Asistenţei medicale; un post asistent medical debutant Cabinet Planificare Familială.

Candidații care doresc să participe la concursul organizat de către conducerea Spitalului Orășenesc Novaci pentru ocuparea celor două posturi vacante de asistent medical trebuie să îndeplinească toate condițiile generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: pentru postul de asistent medical debutant specialitatea igienă Compartiment de Prevenire a Infecţiilor Asociate Asistenţei medicale: diplomă de licenţă în specialitate/diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate/diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997, privind echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, promoţiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare/diplomă de absolvire a liceului sanitar cu durata de 5 ani sau echivalare de studii; certificat/adeverinţă de absolvire în specialitatea igienă şi sănătate publică; nu sunt condiţii de vechime; pentru postul de asistent medical debutant Cabinet Planificare Familială: diplomă de licenţă în specialitate/diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate/diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997, privind echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, promoţiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare/diplomă de absolvire a liceului sanitar cu durată de 5 ani sau echivalare de studii; nu sunt condiţii de vechime.

Termen limită pentru depunerea dosarelor de concurs
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 17 noiembrie 2017, ora 15.00: data limită oentru depunerea dosarelor; pentru postul de asistent medical debutant specialitatea igienă Compartiment de Prevenire a Infecţiilor Asociate Asistenţei medicale: 29 noiembrie 2017, ora 09.00 proba scrisă; 07 decembrie 2017, ora 09.00 proba interviu; pentru postul de asistent medical debutant Cabinet Planificare Familială: 29 noiembrie 2017, ora 12.30 proba scrisă; 07 decembrie 2017, ora 12.30 proba interviu. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalul Orăşenesc Novaci, cu sediul în Novaci, judeţul Gorj, telefon 0253466482, interior 112.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here