Demisia e demisie! – Pantelimon Manta nu se răzgândeşte ca Băsescu

294

Consilierii judeţeni au aprobat vineri, în cadrul şedinţei lunare, hotărârea prin care s-a constatat încetarea de drept a mandatului consilierului Pantelimon Manta, ales pe lista USL, după ce acesta şi-a depus, în urmă cu câteva zile, demisia din această funcţie. Liberalul Pantelimon Manta nu a vrut să dea explicaţii cu privire la decizia sa, menţionând doar că şi-a dat demisia atât din motive personale, cât şi din motive politice. “Eu nu mă răzgândesc ca Băsescu”, a declarat Pantelimon Manta, când a fost întrebat dacă mai sunt şase să revină asupra deciziei atunţate la Delegaţia Permanentă a PNL Gorj. O întrebare similară i-a pus lui Manta şi preşedintele Ion Călinoiu, dar consilierul PNL a spus că nu se răzgândeşte cu demisia. Le-a cerut foştilor colegi din CJ Gorj să acorde însă mai multă atenţie staţiunii Rânca.

Trei, Doamne, şi toţi trei!
În urma demisiei liberalului, în Consiliul Judeţean (CJ) Gorj au rămas trei locuri vacante de consilieri judeţeni, după ce Alin Văcaru a demisionat, fiind numit prefect, acelaşi lucru făcându-l şi Daniel Antonie, care a renunţat la această funcţie după ce a fost numit director al Diviziei Miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia. “Se constată încetarea de drept ca urmare a demisiei a mandatului de consilier judeţean al domnului Pantelimon Manta ales pe lista USL, începând cu data de 28 martie 2014. Se declară vacant locul de consilier judeţean al lui Pantelimon Manta. Locurile se vor completa când ne vor fi comunicate din partea formaţiunilor politice care au lăsat vacantate posturile de consilieri propunerile de pe lista supleanţilor”, a anunţat Ion Călinoiu.
În CJ Gorj ar trebui să intre doi social-democraţi şi un liberal, un alt penelist de la Motru care ar urma în lista de aleşi USL, fiind declarat inactiv.
A.STOICA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here