Condescu face pe boieru’ şi după ce a fost prins călcând pedala la Horezu

267

Marin Condescu a declarat, la începutul lunii trecute, război Poliţiei Vâlcea, după ce agenţii din judeţul vecin l-au amendat pentru încălcarea legislaţiei rutiere. Liderul FNME a dat în judecată IPJ Vâlcea, pentru anularea procesului verbal de contravenţie primit după ce poliţiştii l-au prins în trafic, pe raza judeţului, conducând cu viteză peste limita admisă. Procesul se va judeca la Judecătoria Horezu.

descMarin Condescu are iar probleme cu legea. Cu cea rutieră de data aceasta, liderul sindical reuşind să dea în radar în luna februarie a acestui an, asta pe raza judeţului Vâlcea. Condescu s-a ales cu o amendă, dar a refuzat să o plătească, pe 3 martie acesta adresându-se Judecătoriei Horezu, pentru a chema în judecată IPJ Vâlcea. Pe contencios administrativ şi fiscal se va judeca cererea lui Condescu de anulare a procesului de contravenţie, a cărui primă înfăţişare în faţa magistratului nu s-a stabilit încă.
Condescu se alătură astfel VIP-urilor locale care au avut probleme similare, gen Dian Popescu care a avut un proces similar cu IPJ Vâlcea, şi mai are acum unul cu IPJ Gorj, la Judecătoria Novaci, dar şi primarului PDL, Mihai Troacă, de la Padeş, care a pierdut pe fond cu IPJ Braşov, acesta alegându-se cu dosar penal şi un an de închisoare cu suspendare pentru o faptă puţin mai gravă decât cea comisă de liderul sindical.
A.Stoica

desc 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here