Cea mai frumoasă elevă de la Filologie, Miss 2020 Colegiul Național ,,George Coșbuc” Motru! Concursul de frumusețe, cu fond umanitar

8196

Annes Elena Iacobescu, în vârstă de 14 ani, elevă în clasa a IX-a a Colegiului Național ,,George Coșbuc” Motru, profil Filologie, a fost aleasă Miss Boboc 2020 a unității de învățământ. Concursul organizat, vineri, la o sală de evenimente din municipiul Motru s-a bucurat de un public numeros, banii din vânzarea biletelor ajutând o fetiță de 3 ani, diagnosticată cu o tumoră cerebrală. Donații s-au făcut și în timpul concursului la care au participat șase concurente, eleve ale liceului motrean, frumoase, inteligente și ambițioase.

Juriul concursului a fost format din oficialități și elevi ai unității de învățământ.
Chiar edilul local Gigel Jianu a notat elevele care și-au prezentat juriului și publicului cunoștiințele de cultură generală, talentul la dans, aptitudinile și cât de prezentabile sunt în rochii de seară.
Din juriu a făcut parte și profesoara Negrea Constantina, care le-a felicitat, cu căldură pe ocupantele primelor locuri, dar mai ales pe Annes Elena Iacobescu, cea aleasă Miss Boboc 2020, care a impresionat prin talent și frumusețe.
Annes a trecut cu brio cele cinci etape de concurs, primind aplauze la scenă deschisă. Eleva de clasa a IX-a a intrat printre primii la liceu, este bună la învățătură și un exmplu pentru colegii săi.
Odată cu concursul de miss, în sală s-au făcut donații pentru o fetiță bolnavă, în vârstă de doar 3 ani, în timp ce banii din bilete au ajuns la același caz umanitar.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here