Ca la noi, la nimeni – Măria Sa Klaus Werner von Iohannis Întâiul uită!

378
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Greșelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovați, se împiedică dezvoltarea unei țări întregi și se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei.” – Mihai Eminescu

Ca să fie ceva mai sigur că și în scăfârlia tinerilor pretinși liberali, dac-o mai fi vreunul măcar de sămânță prin Noul PNL – de fapt, un partiduleț membru al partidului Popularilor Europeni, cunoscuți și ca antiromâni – Măria Sa Klaus Werner Iohannis Întâiul i-a prins la Școala de vară făcută toamna, pe Litoralul Mării Negre, și le-a băgat cu anasâna la cap verzi și uscate. E foarte posibil ca fizicienii, ca și profesorașii de fizică să fie Tufă de Veneția la Istorie. Sau, la fel de posibil, este ca aceștia să nu se realizeze în profesia lor și neavând memorie să se apuce de politichia. Cum este și cazul sau necazul cu Preș. Klaus Werner Iohannis, politruk după cum singur recunoștea, un fel de Rege pe care nu poate să-l atingă oricine. Ci doar să-l vadă. Ca într-o fotografie cu arogantul și trufașul Măria Sa Klaus Werner von Iohannis cel măreț în fața slugoiului Orban Ludovic cel rareori treaz!
„În ultimii doi ani și jumătate, România a fost condusă de o guvernare care i-a compromis viitorul, care i-a blocat dezvoltarea, care a săpat adânc la temelia democrației și a statului de drept(eu cred că doar a statului de drepți!, n.m. I.P.). PSD a produs cea mai păguboasă, cea mai dezastruoasă guvernare de la Revoluție încoace. Rușine!”
Dar El neică ce-mi făcea în timpul ăsta? Unde era cel dus cu pluta de a permis așa ceva? Cum nu știm deloc dacă a făcut vreo ispravă pentru țărișoara încă numită România, în afară de vreun Mare Nimic, cea care le-a ținut de cald și sașilor deportați de democrata Germanie la granița Imperiului Austro-Ungar.
Deci ce-a făcut Măria Sa în cei aproape cinci ani de mandat nu se știe. Ori chiar avea dreptate actualul deținut politic Liviu Dragnea căci el este autorul expresiei „Un mare nimic!”, motiv pentru care-i la pârnaie căci devenise inamicul public al multinaționalelor ce prăduiesc România și-l sponsorizează pe Măria Sa Iohannis Întâiul! Mă rog, fiind bătut de Dumnezeu Excelența sa nu are copii și ca atare nu va exista un Iohannis al II-lea. Eu mai sper să se trezească lumea românească și să nu mai fie nici al doilea mandat! Și dacă, oricum, nu a făcut nimic în acești aproape cinci ani, pe unde-mi umbla șturliubaticul? După mărturiile din mass-media informată și blindată cu fotografii, sunt date certe că omul n-a stat o clipă locului. Doar când dormea. Nu știm dacă dormea și la biroul prezidențial din Palatul Cotroceni. Știrile ni-l dădeau ba prin Florida(Miami sau Palm Beach, după dorință), existând și fotografii doveditoare, ori prin insulele Madeira sau Insulele Baleare, pe undeva pe lângă Spania lui Don Qijote, apoi ba pe la Neptun cu Zeița Carmen după El, sau singur-singurel pe pârtiile Făgărașului. Unde se fotografia cu turiștii în scop electoral.
Revenind la elucubrațiile Măriei sale despre guvernarea cea mai păguboasă din ultimii 30 de ani să-i facem doar două precizări. Una: colegul său de partid Theodor Stolojan a fost un prim ministru execrabil, care-a naționalizat valuta deținută de persoane fizice și juridice în băncile străine pe care le apără Luminăția Sa. În special în preajma campaniilor electorale. Când strânge fonduri de la sponsorii supărați pe guvernarea PSD!
Și ca să-i punem capac, Măria Sa Iohannis I nu l-a criticat niciodată pe securistul Dacian Julien Cioloș, scos de El din joben și pus staroste peste „Guvernul meu”. Care-a fost și Guvernul ZERO, denumire de la cele ZERO fonduri europene aduse de agentul româno-francez Dacian Julien Cioloș.
ION PREDOȘANU
P.S. Este foarte posibil ca în 27 septembrie, Primul ministru al României să meargă la New York, fiind invitată la un eveniment organizat de Camera de Comerț Româno-Americană, prilej cu care s-ar putea întâlni și cu vicepreședintele SUA, Mike Pence, (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here