Ca la noi, la nimeni – Iohannis cel Mic, decorat cu Premiul Otto cel Mare!

493
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Eu sunt mic, tu fă-mă mare.” – Zicală din popor

Într-o zi de marți – 13 octombrie s-au petrecut mai multe lucruri alandala, în Capitala scumpei noastre patrii România. Mai întâi, la primele ore ale dimineții, Institutul Național de Sănătate Publică a anunțat o cifră de-a dreptul de speriat, dar de așteptat după gravele erori ale Guvernului LuCOVID în gestionarea luptei contra pandemiei. Și anume faptul că s-au înregistrat 3,11 cazuri de infectare la 1.000 de locuitori în București. Ceea ce, ar fi impus intrarea Bucureștiului în scenariul roșu și deci carantinarea lui!
ÎN SPATELE UȘILOR ÎNCHISE. Toate televiziunile și presa neaservită Guvernului PNL-Orban anunțau o întâlnire urgentă a prim-ministrului Orban Ludovic, cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și cu Dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne. Pe surse se anunța și o ceartă între politrucul Nelu Tătaru și Dr. Raed Arafat, șef al Departamentului Situații de Urgență. Nimic nu era cert, iar în aceeași vreme, la prefectul de București, care-i tot liberal, se aflau într-o ședință: prefectul Bucureștilor, ministrul Educației, Monica Anisie și specialiști din domeniul sănătății.
GRUPUL DE COMUNICARE DICTEAZĂ, INSP EXECUTĂ! Cuplul Iohannis-Orban nu sacrifică pentru prima dată sănătatea populației României. Au mai făcut-o și înaintea deschiderii pripite a anului școlar, în învățământul preuniversitar, pe 14 septembrie. Când mai importante erau alegerile locale, din 27 septembrie. Din pricina cărora rata zilnică de infectare a populației cu coronavirus a depășit, zile la rând, cifra de 3.000 infectați!
La finalul întâlnirii de la Prefectura București, a ieșit însuși prefectul liberal și cinic. N-a fost nicio ședință de urgență, ci doar o consultare. Omul parcă delira, așa cum sunt demnitarii liberali când mint cel mai tare. Cică INSP ar fi greșit și va interveni cu o rectificare. Și că cifra reală ar fi ba 2,96, ba 2,69 de infectați la 1.000 de locuitori. Cum ar veni, Grupul de Comunicare Strategică dictează și INSP execută. O contradicție totală pe incidența cazurilor de infectare în București. Grupul de Comunicare Strategică contrazice INSP și anunță o incidență mai mică de trei cazuri de infectare cu coronavirus la 1.000 de locuitori în București(pragul pentru scenariul roșu), în ultimele 14 zile.
Se vedea limpede că datele Grupului de Comunicare Strategică erau procesate de Serviciul de Telecomunicații Speciale(STS), același care a numărat voturile și la alegerile prezidențiale, la cele europarlamentare și la cele locale. Ca să iasă cum vrea Comandantul Suprem – președintele Klaus Werner Iohannis. Care are acul „GuWernerul Meu”, primarul general al meu și ar mai dori ca pe 6 decembrie, la alegerile parlamentare, să aibă și Parlamentul meu!!!
CURAT(MURDAR) EUROPEAN. Conform unui comunicat al Administrației Prezidențiale, astăzi, miercuri, 14 octombrie, președintele Klaus Werner Iohannis va primi la Magdeburg(Germania Federală) Premiul „Otto cel Mare” pentru „onorarea marilor merite în procesul european de unificare și în promovarea gândirii europene.
Asta după ce prin luna aprilie i-a discriminat pe unguri, scoțând pe goarna prezidențială aberația că „PSD a vândut Ardealul ungurilor”.
Ce-i drept, obișnuit cu ofensele la adresa PSD, pe care-l vrea distrus ca pe o „Ciumă Roșie”(în care se recunoaște o formulare nazistă!), el a primit o amendă de 5.000de lei din partea Comisiei ce l-a acuzat de discriminare.
Și a contestat-o în instanță. Unde se tot judecă!
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here