Ca la noi, la nimeni – Cu spatele spre viitor!

338
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: ,,Toată lumea se plânge că nu are memorie, dar nimeni nu se vaită că nu are logică.” – La Rochefoucault

În bătălia Lui cu PSD, cu poporul pesedist, cu Guvernul Dăncilă, Preș Klaus Werner Iohannis s-a arătat că nu are deloc scrupule. El nu numai că nu iubește poporul român, dar cu siguranță îl urăște. Din slugărnicie față de poporul Germaniei, de pe unde strămoșii lui sași se trag. Fiind aruncați/plantați la periferia Imperiului Habsburgic.
Mai toți politicienii din România – indiferent de etnie – nu fac mare lucru pentru poporeni, adică pentru alegători. Mai precis, aceștia sunt preocupați să le meargă lor bine, adică pun interesele personale și de grup pe primul plan.
La fel, deci cu spatele la viitor și la mai binele patriei sunt așezați cei 14 candidați la alegerile prezidențiale din 10-24 noiembrie 2019. În frunte cu candidatul încă Preș. Klaus Werner Iohannis care-i și întrece în răutăți la adresa poporului român, pe care-a dovedit-o de atâtea ori că-l disprețuiește!
Singurul candidat la alegerile prezidențiale căruia-i pasă de popor este Președintele Partidului Social Democrat și prim-ministru interimar al României, Viorica Dăncilă. Domnia sa a avut grijă ca salariile bugetarilor, la fel ca și salariul minim să crească, și deci ca o consecință au crescut și salariile în mediul privat. Plus apariție Legii salarizării unitare, a Legii pensiilor și creșterea punctului de pensie. Toate conform Programului de guvernare social-democrat, program pe care nu prididește să-l transpună în practică și în această grea perioadă când Preșul Germaniei și al Uniunii Europene refuză să-i numească șase miniștri interimari. Deși Curtea Constituțională a României i-a cerut-o în două rânduri. Odată „de îndată” și a doua oară „imediat!”
Aflat în chinurile facerii unui guvern liberalo-Werner-ian, preșul lui Iohannis – l-am numit pe individul cu nume de minoritar – Orban Ludovic – a anunțat, joi, un program de guvernare – în multe locuri plagiat după Programul de guvernare al Guvernului PSD-ALDE de pe vremea lui Liviu Dragnea – și a mai anunțat și o listă a Cabinetului Orban, cel încă nenăscut, dar aprobat de Tartorele sau Dictatorul din Palatul aflat în Dealul Cotrocenilor.
Au început să apară sondaje fie cu șansele candidaților la funcția prezidențială, dar și altele. La SOCIOPOL și la CURS, pe primele două locuri sunt Klaus Werner Iohannis și Viorica Dăncilă. Primul este într-un regres, iar Viorica Dăncilă în ascensiune. De altfel, este și singura care-l atacă pe președintele-candidat pe banii publici. Ceilalți sunt pigmei ce au răspuns comenzii Dictatorului la votarea moțiunii de cenzură, așa că ei nu au nicio șansă. Poate numai aceea de a-i pupa tălpile lui Preș. Klaus Werner Iohannis.
Tot CURS a mai făcut un top al neîncrederii în politicieni. Pe locul întâi cu coroniță se află Călin Popescu Tăriceanu-Torcsony, cu 81%, pe locul doi Victor Ponta – cu 76% frații siamezi Orban Ludovic și Dacian Julien Cioloș, cu 76%. De ce siamezi? Pentru că guvernele lor și-au propus să aibă ZERO fonduri europene \accesate. Cioloș a reușit. Orban este la mâna Parlamentului. Și nu-l văd bine.
ION PREDOȘANU

P.S. Dintre gorjeni, Dan Vîlceanu a pierdut portofoliul Ministerului Muncii, pe care-l pândea, iar Ionel Dancă trage nădejde să fie ușierul lui Orban Ludovic la Cabinetul prim-ministrului României. Numai dacă… (Ion Predoșanu)

1 COMENTARIU

  1. De-a lungul istoriei poporului roman netrebnicii si jagardelele au tintit distrugerea valorilor si nu numai. Dupa anihilarea conducatorilor patrioti au trebuit sute de ani pentru a aparea un lot de adevarati romani! Asa ca cei de acum si din ultimii 30 de ani sunt doar scursuri umane!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here