Bocşan şi Ilie, în comisia de evaluare a activităţii procurorilor de la Parchetul Judeţean Gorj

793

Fostul procuror al DNA Târgu-Jiu, Dumitru Bocşan, revenit la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, a fost acceptat de către CSM în comisia de evaluare a procurorilor de la instituţia de justiţie. Bocşan este noutatea în acest organism, procurorului Lavinia Ilie, aspirantă la funcţia de prim-procuror a Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, fiindu-i reînnoit dreptul de a face parte din comisia care le dă calificative colegilor săi magistraţi.

SANYO DIGITAL CAMERAProcurorul Dumitru Părăuşanu nu mai face parte din comisia de evaluare de la nivelul Parchetului Judeţean. În urmă cu o zi plenul CSM a hotărât să schimbe componenţa comisiei în cauză, constituită la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. CSM o renumeşte însă în această comisie de evaluare a activităţii profesionale a procurorilor, deloc de neglijat, pe procurorul şef secţie urmărire penală Lavinia Ilie. CSM numeşte, de asemenea, în calitate de membru supleant al comisiei în cauză pe procurorul Dumitru Bocşan, urmare a încetării mandatului procurorului Dumitru Părăuşanu. Bocşan a revenit de scurt timp la Parchetul Judeţean o dată cu desfiinţarea DNA Târgu-Jiu.
Comisiile în cauză de la mai multe instanţe de judecată s-au schimbat asta şi pentru că regulamentul care priveşte evaluarea activităţii magistraţilor s-a schimbat la începutul acestui an. Din aceste comisii trebuie să facă parte, potrivit noului regulament, magistraţi cu specializări diferite.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here