Ponta a dat în judecată statul român

1797

Fostul deputat de Gorj și premier Victor Ponta a dat în judecată statul român, precum și pe procurorul DNA care l-a trimis în judecată în celebrul dosar Turceni – Rovinari și în care acesta a fost achitat definitiv la sfârșitul anului trecut.
Acțiunea lui Ponta a fost înregistrată în 26 aprilie, la Tribunalul București, pârâți fiind statul român, prin Ministerul Finanțelor, dar și DNA și procurorul Jean Nicolae Uncheșelu, obiectul dosarului fiind „acțiune în răspundere delictuală”.
În luna februarie, Ponta anunța că începe lupta împotriva procurorului Uncheșelu: „Am decis să-l dau în judecată pentru cei opt ani și jumătate pe care mi i-a luat din viață, sigur, cu Statul Român în subsidiar. Nu ca o chestie personală, ci vreau să văd la cât apreciază statul român, poate îmi dă zece lei despăgubiri, poate o sută de lei, poate un milion de lei, faptul că ai fost dat jos din funcție cu un dosar fals. Am avut sechestru pe bunuri opt ani și jumătate”.
Ponta a fost judecat pentru fapte de corupție în dosarul Turceni – Rovinari, în legătură cu încheierea unor contracte de consultanță.
I.I.

3 COMENTARII

  1. O lepra un jegos , mitoman , falS asta e PONTA. A fost modelat de alt hot notoriu BOMBONEL si normal ca urmeaza sa calce pe urme.MARS .

  2. Foarte bine a facut. Dosare facute la comanda, ca in Romania. Magistrati abuzivi care-ti fura ani din viata avand zero probe.

  3. După ani de zile, mai vrea și despăgubiri, După ce că sunt hoți mai pozează și în victime…un prost care și semnalizează, în locul lui as baga capul ca struțul în pământ de rușine, dar ăștia mai au și tupeu, vor să se reabiliteze…
    Tara e vândută toată datorită unora ca el și de el… și ei se vor fete mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here