Arestări pentru o tâlhărie, la Târgu-Jiu

894

Poliţiştii au reuşit să obţină două mandate de arestare preventivă şi încă două interdicţii pentru alţi doi suspecţi, într-un caz în care patru indivizi, iniţial necunoscuţi, au fost implicaţi în tâlhărirea unei vânzătoare din municipiu, aceasta anunţând la 112 că a fost atacată de un bărbat care avea faţa acoperită cu gluga de la o geacă. Vânzătoarea a menţionat că a fost ameninţată cu un cuţit, fiind obligată astfel să dea cei 1000 de lei pe care îi avea din încasări.

Ancheta demarată de poliţişti a dus în doar câteva ore la identificarea autorului faptei, acesta fiind o cunoştinţă mai veche a oamenilor legii. Marius Narcis Moţa are 20 de ani şi în vara lui 2011 a fost implicat într-o altă spargere, dată în vestiarului Clubului Pandurii, pentru care a primit doi ani şi jumătate de închisoare, în această vară el reuşind să fie eliberat condiţionat, înainte de termen. Cum s-a văzut însă liber, Moţa s-a apucat din nou de „prostii”, de această dată comiţând o tâlhărie la care a fost asistat de alţi amici de-ai săi.
Florinel Marian Ştefu, Romică Ioan Mutu şi Petre Robert Stăncioi au fost complici ai lui Moţa, ei fiind, de altfel, primii prinşi de poliţişti după comiterea tâlhăriei. Toţi au fost prezentaţi unei instanţe de judecată cu propunerea de arestare preventivă, Mutu şi Moţa primind mandatele pentru 29 şi, respectiv, 30 de zile, în timp ce restul au interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu în următoarea lună.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here