Andreea Raicu a fugit de frig în Seychelles

349
andreea-raicu-siteCând vine vorba de vacanţă, Andreea Raicu alege aproape tot timpul destinaţii exotice îndepărtate. După mai multe sejururi în Thailanda, vedeta Prima TV a ajuns acum să se bucure de un peisaj paradisiac în insulele Seychelles din Oceanul Indian. Andreea a plecat acolo alături de Roxana Voloseniuc, redactor-şef al ediţiei româneşti a revistei Elle.
„Am ajuns cu vaporul pe insula superbă recomandată de toate ghidurile de călătorie si de prieteni ca un must dinainte de a pleca. Într-adevăr spectaculoasă! Plantaţii de cocotieri şi vanilie, zeci de ţestoase gigante, o apă de un turcoaz tulburător, roci imense care ieşeau din ocean creând un peisaj de-a dreptul incredibil.

La întoarcere, pe acelaşi vapor călătoream obosiţi după ziua de azi, arşi de soare împreună cu vreo 200 de turişti şi localnici, moleşiţi şi ei de la drumul lung, apa agitată şi lipsa aerului. Un copil de culoare zbiera cât îl ţineau plămânii, nelăsându-se în niciun chip convins de părinţi să adoarmă. Un alt pui de om colorat trăgea cu putere şi disperare din biberonul aproape gol. Europeni arşi de soare zăceau pe canapelele confortabile nerăbdători să ajungă la destinaţie. Nici noi nu mai aveam putere să ne spunem nimic. Am ajuns. Aşa că vom merge să căutăm un restaurant cu mâncare creolă. A fost o zi frumoasă”, a povestit Andreea despre prima ei zi în insulele Seychelles.

Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here