“Zeus” nu-i nemuritor, ci doar socru mărişor!

239

La însemnările anterioare mai adaug că preşedintele Traian Băsescu n-a revenit la Cotroceni numai de dragul străinătăţii. Ci şi pentru păstrarea imunităţii, başca avantajele pe care le pierdea ca fost preşedinte care nu-şi încheia mandatul! Pensie, SPP-işti, Palatul aflat în plină modernizare, de care se ocupau Guvernele Boc-Ungureanu şi RAPPS. Plus alte influenţe la tranzacţii, cu sprijinul serviciilor secrete, ale DNA, Parchetului General şi chiar draga de ANI!

Mai uitasem şi o remarcă a senatorului independent Mircea Geoană, fost şi, de ce nu, poate viitor candidat la prezidenţialele din 2014. Deşi domnia se afirmă într-un interviu că preşedintele Traian Băsescu nu-şi va încheia al doilea mandat la Palatul Cotroceni!
La revenirea lui „Zeus” pe tron, SPP-iştii, jandarmii şi o parte a poliţiei ce n-a scandat mai astă iarnă „Ieşi afară, javră ordinară” au avut grijă ca re-re-alesu’ şi re-re-suspendatul să nu vază protestatarii din jurul Palatului Cotroceni.
Că preşul Occidentului şi-a repus în funcţie consilierii prezidenţiali, nu mi se pare o noutate. N-a schimbat nimic şi nu se va schimba deloc.
Scandalurile vor continua. Oricum, nu m-aş fi aşteptat la ascensiunea unui fost senator PRM-ist, în două mandate succesive, scufundătorul Dorel Onaca.
Cel mai nou zăltat din echipa prezidenţială actuală, apropitar de hoteluri poe Litoral şi ocupant al unei foncţii de Consilier de stat la Cotroceni.
Cu rang de ministru, bineînţeles, cu maşină şi şofer, “echipaj” şi puteri mai mari decât îi poate duce capul!
Ion Predoşanu
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here