Ziua Porţilor Deschise la Şcoala „Constantin Săvoiu”

599

Şcoala Generală „Constantin Săvoiu” (Nr. 8) din Târgu Jiu a organizat sâmbătă, 21 februarie 2015, între orele 9.00 şi 15.00 „ZIUA PORŢILOR DESCHISE“. Viitorii şcolari ai unităţii de învăţământ, dar şi părinţii lor, au avut ocazia de a vizita spaţiile în care se vor desfăşura activităţile claselor pregătitoare, dar şi de a discuta cu cadrele didactice. Pentru următorul an şcolar, la „Constantin Săvoiu” sunt disponibile 125 de locuri pentru clasa pregătitoare.

„Ziua Porţilor Deschise” este unul dintre cele mai aşteptate evenimente pentru părinţii viitorilor şcolari. Conducerea Şcolii Generale „Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu a organizat această acţiune sâmbătă, 21 februarie. A fost o zi în care părinţii, copiii şi alte persoane interesate au vizitat spaţiile destinate activităţilor claselor pregătitoare şi au avut ocazia de a purta discuţii cu personalul unităţii de învăţământ implicat în această activitate.

125 de locuri pentru bobocii de clasă pregătitoare
Pentru anul şcolar 2015 – 2016, Şcoala Generală „Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu are 125 de locuri disponibile  pentru clasa pregătitoare, putându-se înscrie copii din circumscripţie, dar şi din afara ei. Mai mult decât atât, potrivit directorului Violeta Dulubei, prestigioasa unitate de învăţământ are şi 11 locuri libere pentru înscrierea la clasa I.
De astăzi, 23 februarie, părinţii se pot prezenta la secretariatul şcolii pentru completarea cererilor de înscriere în clasa pregătitoare a propriilor copii. Şcoala Generală „Constantin Săvoiu” (Nr. 8) este una dintre cele mai bune unităţi de învăţământ din Gorj, rezultatele elevilor la olimpiade şi concursuri fiind dovada vie a excelenţei în predare de care dau dovadă cadrele didactice, dar şi a exigenţei în derularea procesului de învăţare pe care o impune echipa de conducere a şcolii.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here