Verdict la Târgu-Jiu pentru argeșeanul care i-a vândut droguri unui polițist

239

Valentin Gaiță, bărbatul de 39 de ani, din comuna Bascov, din județul Argeș, filmat în luna ianuarie a anului 2015, în timp ce vindea droguri unui ofiţer sub acoperire, din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, a cerut, joi, eliberarea condiționată. Tribunalul Gorj i-a respins acțiunea, printr-o hotărâre definitivă. Acesta s-a întors în Penitenciarul Târgu-Jiu. ”Respinge ca nefondată contestația formulată de contestatorul condamnat Gaiță Valentin. Definitivă”, au decis magistrații, după ce și prima instanță, Judecătoria Târgu-Jiu, a stabilit să rămână după gratii: ”Respinge cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Gaiţă Valentin, deţinut în Penitenciarul Târgu-Jiu. Stabileşte termen de rediscutare a situaţiei condamnatului Gaiţă Valentin la data de 13.12.2017”.
Flagrantul s-a derulat în 2015, la miezul nopţii, în parcarea unui hotel din centrul orașului Piteşti. Gaiță și alți doi bărbați au încercat să vândă droguri unor ofiţeri sub acoperire.
Oamenii legii aveau informația că îi alimentează pe consumatorii din Piteşti. Anchetatorii au cumpărat 100 grame cannabis. În loc de bani, polițiștii le-au pus cătușele.
Tribunalul Argeş l-a condamnat pe Valentin Gaiță la patru ani de închisoare, pe 5 iunie 2015, iar sentința a fost menținută de Curtea de Apel Pitești, pe 5 octombrie.
Instanța a redus din pedeapsă perioada reţinerii şi arestului preventiv de la data de 16 ianuarie 2015, la zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here