Ţeavă de cupru, furată de sub nasul primarului liberal Pavel

75

Angajaţii Primăriei Peştişani sunt alertaţi că, în plină campanie electorală, dintr-o încăpere a instituţiei publice a dispărut o cantitate de câteva zeci de metri de ţeavă de cupru. Ţevile erau depozitate în aceea încăpere pentru că în primărie se realizaseră recent modificări la instalaţia de încălzire, iar materialele în cauză au rămas neutilizate în urma lucrării. Peste un an a stat ţeava acolo, ca abia în urmă cu ceva vreme să se constate că aceasta a dispărut în totalitate. Bănuielile se îndreaptă chiar spre unul dintre funcţionarii publici ai primăriei, bine remuneraţi, care ar fi fost văzut cărând, într-o după-amiază, chiar balotul de ţeavă. Respectivul este însă şi acum liber şi neanchetat.

Primarul liberal Florin Pavel, atent la amânările repetate din dosarul său de mare corupţie de la Înalta Curte, nu mai este atent la ce se petrece în propria “ogradă”. Pe fondul neatenţiei edilului, unul dintre funcţionari a considerat de cuviinţă să intre în posesia unor ţevi de cupru, de 15, de 20 şi de 32 de mm, depozitate într-o încăpere de la etajul primăriei. Angajatul le-a luat acasă, a fost şi văzut făcând asta, dar primarul nu a luat nicio măsură, nesesizând, de teama unor anchete care ar tulbura campania sa, oricum adormită la Peştişani, nici măcar poliţia. Asta deşi furtul este unul grav, care aduce prejudicii instituţiei, mai ales de imagine, deoarece mai toată comuna vorbeşte de ce se întâmplă în primăria nesupravegheată.

pavel(1)Salariatul incriminat cu 2500 de lei salariu lunar
Deşi funcţionarul public incriminat are un salariu de invidiat, bugetarul încasând peste 2500 lunar, acesta a considerat că nu trebuie să-şi folosească chenzina pentru materialele pe care putea să şi le însuşească gratis din primăria lui Pavel. Respectivul a comis fapta şi a revenit liniştit la muncă, chiar şi în prezent fiind convins că fapta sa a trecut neobservată. Asta deşi sunt martori care l-au văzut cu balotul de ţevi, care cântărea câteva zeci de kilograme.
Gospodarul şef al comunei, Florin Pavel, nu se arată interesat de această faptă ci îşi îndreaptă atenţia spre procesul său care a fost de câteva ori amânat, în privinţa pronunţării unei prime sentinţe. Ar fi a patra, magistraţii demonstrând că se codesc să dea o primă sentinţă în acest dosar controversat.
Anamaria Stoica

8 COMENTARII

  1. Asa este ,nea Florica mai semnalizeaza derapajele Primerului si viceprimarului . Restul consilierilor nici nu exista , nici nu conteaza , sunt niste marionete .Felicitari daca a observat furtul tevilor , ceilalti au orbul gainilor .

  2. O fi tot functionarul public care in cardasie cu nefericitul de la Util Bonus au palmat in data de 7 septembrie 15 tevi din incinta societatii lasand un amarat care le avea in primire sa le plateasca

  3. Pai cine are salariu 2500, cine joaca alba-neagra cu transformatorul din colonia ach, cine a ciordit acum 2 ani bazinele metalice din aceeasi colonie, cine are acelasi nivel de cultura ca naclaitul de la Util Bonus, cine fuge de la un partid la altul ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here