Strâmbulescu, director de 8,83 la Centrul “Constantin Brâncuşi”

369

Începând de ieri, Doru Strâmbulescu a fost confirmat în funcţia de director al Centrului Municipal de Cultură “Constantin Brâncuşi”. Acesta a trecut cu brio de concursul organizat de Primăria Târgu-Jiu, devenind din director interimar în director cu funcţii depline.

Comisia de evaluare a candidaturilor a fost formată din Iulia Vână, viceprimar al municipiului Târgu-Jiu, Dumitru Hortopan, directorul Muzeului Judeţean Gorj, şi Ion Cepoi, director al Centrului Judeţean pentru Promovarea şi Conservarea Culturii Tradiţionale Gorj. Doru Strâmbulescu a fost unicul candidat pentru şefia Centrului Municipal de Cultură “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, acesta obţinând nota maximă la proba interviului, iar pe cea de evaluare a proiectului de management a trecut-o cu nota de 8,83.
Iulia Vână, viceprimarul municipiului Târgu-Jiu şi membră a comisiei de evaluare la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei de conducere a Centrului “Constantin Brâncuşi”, a spus că proiectul de management al lui Strâmbulescu a fost unul deosebit. “Vreau să-l felicit pe noul director al Centrului Brâncuşi pentru că a trecut cu brio de cele două probe care s-au desfăşurat. Proiectul de management al lui Doru Strâmbulescu este unul foarte bun, foarte inovativ şi foarte aplicat. Cu siguranţă că vom avea de data aceasta un aer nou, un aer proaspăt şi că se vor face lucruri de care sperăm din tot sufletul că târgujienii vor fi mulţumiţi şi că se vor putea mândri cu un Centru «Brâncuşi» aşa cum ar trebui el să fie. La interviul care s-a desfăşurat ieri (n.r. luni), candidatul a obţinut nota 10, iar la proba proiectului de management a primit nota 8,83 care este oricum o notă foarte mare, dar sigur că întotdeauna este loc şi de puţin mai bine. Consider că avem un director al Centrului „Brâncuşi” care va îndeplini aşteptările tuturor”, a precizat viceprimarul municipiului Târgu-Jiu.
Doru Strâmbulescu a ocupat mai mulţi ani funcţia de consilier în cadrul Departamentului de Marketing Cultural Strategii, Programe Editoriale, din cadrul Centrului Municipal de Cultură “Constantin Brâncuşi”, iar de la sfârşitul lunii februarie a fost numit de către Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu, în funcţia de director interimar al instituţiei de cultură.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here