S-a pus cu toporul pe mașina parcată pe locul său!

277

Un gorjean, venit de la Tismana la Târgu-Jiu, a pățit un necaz pe care și dacă l-ar povesti tot ar fi greu de crezut în lipsa unor înregistrări video, care surprind momentul în care mașina i-a fost atacată pur și simplu cu o toporișcă de un individ de 57 de ani.

Omul a venit la oraș și a lăsat mașina pe strada Hidrocentralei, după care și-a văzut liniștit de treabă.

De treabă și-a văzut însă și cel care a scos din casă un topor și apoi a mers la mașină, lovind parbrizul în mod repetat de mai multe ori, până când a fost făcut cioburi.

Câțiva tineri, care erau în zonă, au filmat totul cu telefonul mobil și i-au cerut de mai multe ori bărbatului să se oprească, spunându-i că vine Poliția.

Omul nu a avut nici un stres și chiar i-a alergat pe tinerii respectivi, în cele din urmă polițiștii venind la locul la care fuseseră solicitați.

Bărbatul de 57 de ani era un client mai vechi al lor, cunoscut cu afecțiuni psihice, motiv pentru care a și fost dus direct la secția Psihiatrie a spitalului județean.

Pe numele său a fost deschis și un dosar penal în care sunt făcute cercetări pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

Proprietarul mașinii distruse va trebui să își repare însă singur autoturismul, neavând vreo șansă să vadă vreun ban de la cel care i-a spart parbrizul doar pentru că, temporar, parcase pe locul pe care îl considera ca fiind al său.
Gelu Ionescu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here