S-a lansat Programul CultIn

379

Ministerul Culturii a lansat Programul CultIN, instrument de finanţare ce se adresează antreprenorilor ce îşi desfăşoară activitatea în domeniul industriilor culturale şi creative, iniţiativelor personale organizate în companii, hub-uri, incubatoare de proiecte şi afaceri, studiouri de creaţie, care au potenţialul de a genera prosperitate prin valorificarea proprietăţii intelectuale. Domeniile culturale pentru care solicitanţii pot depune oferte în vederea obţinerii de finanţări nerambursabile sunt: arhitectură, meşteşuguri, design, media digitale şi organizare în comunităţi creative. Suma totală disponibilă pentru finanţarea nerambursabilă a acţiunilor/ proiectelor culturale din cadrul Programului CultIN este de 500.000 de lei. Suma maximă care poate fi solicitată pentru un proiect este de 50.000 de lei.
Pentru a putea fi eligibile, ofertele culturale trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să vizeze domeniile creative de referinţă pentru care se desfăşoară selecţia, aşa cum sunt acestea prevăzute la art. 8 din norme; să conţină documentele prevăzute la art. 7 din norme; să aibă perioada de desfăşurare în intervalul 3 octombrie – 15 noiembrie 2016.
Dosarele se vor depune până la data de 10 august 2016 (până la ora 17.00), la Registratura Generală a Ministerului Culturii, Bd. Unirii, nr. 22, sector 3, Bucureşti, cu menţiunea “Proiect Program CultIN 2016”. Ofertele pot fi transmise şi prin poştă, cu confirmare de primire, la adresa menţionată mai sus, până la data de 10 august a.c.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here