Rezultat de excepţie pentru Salvamont România la Dolomiti Rescue Race -2018

613

Doi salvamontiști gorjeni au participat, alături de colegi din centre precum Salvamont Hunedoara, Poiana Brașov, Zărnești, Satu Mare, la o competiție internă a salvatorilor montani italieni. În total, 12 salvamontiști din țara noastră au participat la competiția care s-a desfășurat zilele trecute. Rezultatul a fost de excepție pentru Salvamont România la Dolomiti Rescue Race -2018, salvamontiştii noştri obţinând locul trei pe națiuni, după ţara gazdă Italia şi după Slovenia, locul 8 echipa “Dacia”, locul 9 echipa “Carpaţi”, din 57 de echipe din 11 ţări.

La invitația CNSAS – Corpo Nazionale Soccorso Alpino e Speleologico, în perioada 4-8 octombrie, o delegație de 12 salvamontiști români au participat la o interesantă şi atractivă competiţie internă a salvatorilor montani italieni, Dolomiti Rescue Race, concurs la care organizatorii și-au dorit să îi aibă alături şi pe reprezentanții structurilor de salvare montană din Europa cu care au bune relații de colaborare. Delegaţia Salvamont România a fost alcătuită din salvatori montani din centrele Salvamont: Gorj, Hunedoara, Poiana Brașov, Zărnești, Satu Mare. Delegația gorjeană a fost formată din doi salvamontiști.
Pentru că au o pregătire foarte bună, salvamontiştii români au reuşit să bifeze rezultate de excepţie la competiţia din Italia. De la Dolomiti Rescue Race -2018, salvamontiştii noştri s-au întors cu un onorant premiu trei pe natiuni, după ţara gazdă Italia şi după Slovenia, locul 8 echipa “Dacia”, locul 9 echipa “Carpaţi”, din 57 de echipe din 11 ţări.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here