Primarul din Leleşti şi-a măritat politic fiica

447

Picture 065Sărbătoare mare duminică la Leleşti. Edilul comunei, Marian Rotaru, şi-a măritat ieri fata, fiind chiar el ofiţerul de stare civilă în faţa căruia mirii au spus “Da”. În prezenţa familiei, prietenilor şi a invitaţilor, cei doi tineri şi-au unit destinele.

 

Prezenţi la nuntă au fost şi mai mulţi oameni politici, Mircea Geoană, Ion Călinoiu şi Toni Greblă aflându-se printre care au răspuns invitaţiei primarului, Marian Rotaru. După căsătorie, fiica edilului va purta numele de familie: Roşu.

Picture 062Bucurie mare ieri pentru Marian Rotaru, edilul comunei Leleşti. Adelina Rotaru, fiica acestuia, s-a căsătorit, responsabil de oficierea cununiei civile fiind chiar tatăl acesteia. Adelina Rotaru şi Răzvan Roşu şi-au unit ieri destinele în faţa primarului Marian Rotaru, prezent în dublă calitate: atât ca socru mic, cât şi ca primar. Vizibil emoţionat, edilul din Leleşti s-a văzut duminică pus în postura de a-şi întreba fiica dacă vrea să se căsătorească: „Pentru mine şi familia mea este un eveniment deosebit. Cred că sunt primul primar în funcţie care oficiază căsătoria fiicei sau fiului”.

Geoană şi Mihaela, dragostea sa

Picture 087Cununia civilă s-a desfăşurat în curtea primăriei din comună, aranjată special pentru această ocazie. Cum era şi normal, printre invitaţii prezenţi la eveniment s-au numărat şi numeroşi oameni politici, colegi de partid cu primarul din Leleşti, inclusiv preşedintele Senatului, Mircea Geoană. Acesta a venit însoţit de soţia sa, Mihaela Geoană, şi a ţinut să-i felicite pe cei doi tineri: „Astăzi suntem simpli nuntaşi, suntem prieteni. Am venit tocmai de la Braşov şi împreună cu Mihaela, cu soţia mea, am răspuns invitaţiei prietenului şi colegului meu, Marian Rotaru. E frumos să fii parte din începutul unui nou destin, al unei noi Picture 029familii. E ceva deosebit şi sunt bucuros că aceşti copii sunt prinşi într-un legământ de dragoste, în primul rând. Eu sper ca primarul Rotaru să devină bunic cât mai curând pentru că e un om în putere şi poate să-i ajute şi pe cei mici şi pe nepoţi. Pe mine şi pe Mihaela se pot baza ca pe nişte prieteni de nădejde. Păstrarea tradiţiei, mai ales în comunele mai mici din România, reprezintă un lucru pentru ţara asta şi sper ca tinerii să găsească şi în generaţiile viitoare motive suficiente ca să rămână acasă”, a spus Mircea Geoană, adăugând că astfel de evenimente i-au trezit întotdeauna amintiri plăcute, mai ales că şi proprii săi copii Picture 025sunt destul de mari şi nu este prea departe ziua în care şi el va fi în aceeaşi situaţie. „Întotdeauna nunţile îmi trezesc amintiri; noi avem deja 26 de ani de căsătorie, avem copiii deja destul de mari, au 18 şi 16 ani, acum deja începem să ne gândim cum o să fim noi în situaţia în care ne ducem copiii la altar. Încă nu suntem pregătiţi pentru asta”, a menţionat politicianul. Şi soţia sa, Mihaela Geoană, s-a bucurat să fie invitată la această cununie. „Este foarte frumos. Am mai fost la nunţi în Gorj. Face parte din momentele plăcute, din lucrurile la care îmi face plăcere să asist. Ne-am mai întâlnit cu domnul primar şi ştiu că este un primar foarte apropriat şi ne face plăcere să fim alături de el în momentele acestea deosebite pentru orice familie”, a spus Mihaela Geoană.

Primarul, emoţionat

Picture 041Oficierea cununiei civile a fiicei sale a reprezentat un moment emoţionant pentru primarul din Leleşti, mai ales că este singura sa fiică: „Era normal să fiu emoţionat. Emoţiile trebuiau să-şi facă loc pentru că este cununia fetei, cu atâţia invitaţi şi invitaţi de onoare. Să sperăm că vor trece şi voi intra în normalitate”, a declarat acesta. Cât despre prezenţa în calitate de invitat a Preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, Marian Rotaru a spus că i se pare normal şi că acesta i-a promis că o să fie prezent încă din luna iunie: „Domnul Geoană mi-a promis că va fi prezent la cununie încă de la Sărbătoarea teiului. Este o onoare, atât pentru mine cât şi pentru locuitorii comunei Leleşti, pentru că e rar ca al doilea om în stat să fie prezent la un eveniment în familie”. Printre cei care au asistat la căsătoria în aer liber a celor doi tineri s-au aflat numeroşi lideri PSD Gorj.

Picture 060Petrecere “La Rotaru”

După oficierea cununiei civile, invitaţii au continuat petrecerea la restaurantul familiei, câteva sute de invitaţi fiind alături de cei doi tineri la sărbătorirea acestui fericit eveniment. La masa festivă a fost prezent şi deputatul de Gorj Victor Ponta, acesta lipsind de la oficierea cununiei civile, fiind prezent în schimb la raliul ce s-a desfăşurat ieri la Rânca.

Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here