Prezenţă sexy pe meleagurile gorjene – “Nepoţica” SRI, în vizită la Târgu-Jiu

142

ioana2Îmbrăcată într-o superbă rochiţă roz, masterandul Ioana Timofte (director adjunct al Colegiului Naţional de Apărare), a făcut furori ieri, la masa rotundă organizată de Academia Naţională de Informaţii şi Direcţia de Informaţii Gorj la Consiliul Judeţean.

Ioana a impresionat prin prezenţă, eleganţă şi un discurs ce a monopolizat partea a doua a mesei rotunde. Săracă în declaraţia de avere, frumoasa moldoveancă, nepoată a fostului director al Serviciului Român de Informaţii, Radu Timofte, face prima pagină în presa centrală, pozând la volanul unei maşini de lux de culoare neagră, marca Mercedes CLS 320. Alte două prezenţe notabile au condimentat evenimentul : Dian Popescu, afaceristul din Ţicleni, pe post de maestru de ceremonii şi Dan Cărbunaru, o persoană cu statut incert : când jurnalist, când ofiţer.

ioanaPână acum o lună, Ioana Timofte a fost membră a organizaţiei PSD şi chiar consilier municipal în oraşul natal, Iaşi. Moldoveanca, declarată anul trecut de către „Academia Caţavencu” cea mai sexy femeie din politică, a vorbit ieri despre contextul dezvoltării regionale, posibilitatea lărgirii parteneriatelor cu Statele Unite ale Americii. Totodată, blonda SRi a comentat şi declaraţiile făcute de preşedintele Barack Obama după câştigarea alegerilor prezidenţiale, în timpul unui turneu în Europa de Est.

Săracă, dar nu cu duhul

dan carbunaruConform declaraţiei de avere completată în urmă cu un an de zile, pe vremea când era consilier municipal la Consiliul Local Iaşi, Ioana nu avea nici măcar o locuinţă. Aceasta şi-a declarat două surse de venit, cea de consilier municipal, şi cea de director de vânzări al SC Casa Tudor SRL, de unde încasa un venit anual de 62.000 de lei, acestuia adăugându-i-se şi suma modică din funcţia de la Primărie, respectiv de 7.200 de lei. Tot potrivit declaraţiei de avere, Ioana Timofte are şi două credite, ambele la BRD, scadente în 2011, a căror valoare totală este de 7.500 de euro. La bijuterii aceasta excelează, adunând laolaltă „gablonţuri” în valoare de 37.000 de euro, toate dobândite între anii 2003-2009. Săracă, dar cinstită, Ioana se plimbă prin capitală la volanul unui automobil negru, Mercedes CLS 320.

Puterea, cel mai bun afrodiziac

dian-popescu2Ioana Timofte îşi face timp de toate. De pe contul acesteia de Facebook aflăm că, în viziunea ei, „puterea este cel mai puternic afrodiziac”, iar la preferinţe muzicale, Frank Sinatra ocupă prima poziţie. De asemenea, tot de pe pagina ei de profil, aflăm că frumoasa moldoveancă de 29 de ani, l-a citit intens pe Mircea Eliade deoarece a publicat un citat de-al scriitorului ca fiind preferat: „Libertatea absolută se câştigă prin dragoste. Căci doar dragostea îl eliberează pe om de natura sa, alungând fiara şi demonul”.

Cărbunaru, jurnalist apropiat “serviciilor”

Nepoata fostului şef al Serviciului Român de Informaţii, unul dintre fondatorii Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul”, Radu Timofte, a însoţit delegaţia venită la Târgu-Jiu de la Bucureşti. Alături de ea, a fost şi pro-rectorul ioana timofteAcademiei „Mihai Viteazul”, Gheorghe Toma, precum şi circa treizeci de cursanţi ai Colegiului de Apărare. De asemenea, din delegaţie n-a lipsit nici ziaristul, şi în acelaşi timp subcomisarul de poliţie, Dan Cărbunaru. În prezent, acesta are o emisiune intitulată „Calea Europeană”, pe un post naţional de televiziune, apropiat monopolului politic actual. Cărbunaru a primit gradul de subcomisar de poliţie, cu toate că nu trecuseră minim trei ani de când fusese încadrat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, cu gradul de inspector principal şi director al Direcţiei de Informare şi Relaţii Publice (DIRP), direct din viaţa de simplu ziarist la un cotidian central.

Dian, “deschizător de drumuri”

Dian Popescu, preşedintele organizaţiei municipale PNL Târgu-Jiu, a fost maestru de ceremonii al delegaţiei venite din Capitală. Acesta i-a cazat la propriul Complex “Sara” de la Ţicleni, şi asta în amintirea vremurilor trecute. Apropiat sufleteşte de “oamenii informaţiei naţionale”, Dian Popescu s-a preocupat de existenţa bunei-dispoziţii a membrilor Academiei Naţionale de Informaţii, şi asta mai ales pentru că este absolvent, promoţia 2005, al Colegiului Naţional de Apărare. “Ne bucurăm că au ales ca vizita de lucru să fie la Târgu-Jiu, astfel că judeţul nostru se face remarcat la nivel naţional şi prin lucruri pozitive. Ca să ajungi absolvent al Colegiului Naţional trebuie să ai o anumită pregătire în siguranţa naţională”, a declarat liberalul.

Şi pentru a depăşi nivelul teoretic la care s-au mărginit discuţiile de la Masa Rotundă, având în vedere că s-a discutat despre infrastructură, ca element al siguranţei naţionale, îl sfătuim pe marele specialist în domeniu Dian Popescu să ducă delegaţia de la capitală în vizită la staţiile de gaze naturale de la Hurezani şi Căpreni, o investiţie despre care au mai apărut articole în paginile cotidianului nostru şi despre care vom mai scrie.

Cu mare atenţie şi cu mult respect pentru securitatea naţională.

Izabella MOLNAR

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here