Nuntă de poveste pentru Alexandra şi Viorel Hanu

732

Alexandra Arjoca şi Viorel Hanu au spus “Da”, fără emoţii, sâmbătă la orele amiezii, în faţa socrului mare, Dorin Hanu, care a oficiat căsătoria civilă a fiului său mai mic. Radiind de fericire, cei doi tineri, au ieşit soţ şi soţie din Primăria Motru, condusă de socrul mare, din calitate de edil, fiind aşteptaţi afară de rude, prieteni şi cunoscuţi cu flori şi urale de “Casă de piatră”. După cununia religioasă, mirii şi cei peste 500 de nuntaşi au petrecut până în zori.

Deşi înainte de nunta lor, în oraşul Motru s-au petrecut mai multe evenimente neplăcute, care le-au întunecat puţin privirile, în special ale părinţilor lor, Alexandra şi Viorel Hanu au uitat tot când s-au prezentat, de mână, la primăria din Motru pentru a deveni, legal, soţi. Au fost încurajaţi în acest sens şi de Dorin Hanu, primarul municipiului, care de data aceasta a fost ofiţerul de stare civilă care le-a pus întrebările strategice celor doi tineri “cetăţeni”. După un “Da” energic, Alexandra şi Viorel Hanu au primit felicitările de rigoare şi au ciocnit un pahar de şampanie cu cei care le-au fost alături în momentul fericit.
Au trecut apoi la jurămintele în faţa lui Dumnezeu, căsătoria religioasă oficiindu-se în catedrala oraşului. Mirii s-au îndreptat apoi spre “Ghiocela” locul în care s-a organizat petrecerea de nuntă, catalogată de cei apropiaţi drept una “de poveste”.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here