Numirea de la DSP Gorj, în discuția PNL

1546

Partidul Național Liberal nu are nicio treabă cu numirea noului director interimar de la Direcția de Sănătate Publică Gorj, dă asigurări președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu. Deputatul susține că a informat deja conducerea centrală a partidului despre această situație, urmând ca problema să fie lămurită cât de curând.
Directorul adjunct al DSP Gorj, Carmen Ivanov, a preluat conducerea instituției începând cu data de 13 noiembrie.
„Înțeleg că doamna Ivanov a fost inclusiv în comisia de concurs a domnului Capotă atunci când noi spuneam că a fost numit ilegal la spital. Această numire nu are niciun fel de legătură cu PNL Gorj. Am informat colegii de la București despre acest lucru, și am fost asigurat că acest aspect va fi rezolvat cât de repede posibil, cu celeritate”, susține Vîlceanu.
Prezent în Gorj, deputatul Gigel Știrbu, vicepreședinte PNL, nu s-a arătat surprins de această numire, spunând că ministerele și instituțiile statului sunt căpușate de reprezentanții PSD. „Există până la nivel de șofer și femeie de serviciu oameni care au adeziune la PSD. Ați văzut că, în ultimele zile, premierul României a început să facă curățenie în instituțiile statului. Vă garantez că acest lucru va continua și astfel de momente să devină evenimente singulare”, a concluzionat liderul PNL.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here