Noua organigramă a CEO, încă în lucru

277

Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia (CEO) va valida noua organigramă a companiei, imediat ce aceasta va fi finalizată. Deocamdată, organigrama este în lucru a declarat, săptămâna trecută, Sorin Boza, directorul general al CEO.

În noua organigramă a companiei va fi redus numărul de directori şi şefi din companie, precum şi cel al personalului TESA care îngreunează activitatea administrativă a complexului. Boza a menționat că posturile vacante vor urma să fie ocupate doar de persoane capabile.
“Organigrama pe care încerc să o creăm şi pe care o vom valida săptămâna aceasta, sper, va încerca să reducă golurile dintre primul nivel şi ultimul nivel din această companie. Nu vreau ca o hârtie de la şeful de carieră până la mine să ajungă în mult timp, să fie semnată de şapte-opt oameni. Noua organigramă va asigura o funcţionare continuă. Nu înseamnă că mâine îi schimbăm pe toţi. Sunt oameni valoroşi, care au demonstrat, oameni capabili care să ajungă în poziţii şi să demonstreze, toţi cei noi-nu sunt foarte mulţi, vor fi pe perioada de probă. Şi cei care vor demonstra, vor rămâne pe posturi. Şansele sunt deschise tuturor. (…) Din păcate, sunt prea mulţi şefi şi încercăm să remediem această problemă prin această organigramă, vrem să dăm mult mai multă responsabilitate directorilor de sucursale miniere, mai multă decât au acum. Sunt şefi care au poziţii utile, dar sunt şi poziţii care vor fi unite, erau şefi în birouri cu doi sau trei oameni. Scopul meu este nu de a schimba un sistem, este de a uşura munca celor care au nevoie de a obţine ceea ce au nevoie”, a spus presei Sorin Boza. Managerul CEO a adăugat că pentru personalul TESA, care nu se va regăsi în noua organigramă, vor fi găsite soluţii alternative în urma discuţiilor dintre administraţie şi reprezentanţii Ministerului Energiei.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here