Neatenţia şi tupeul se plătesc! – Trafic de influenţă, pentru o maşină parcată illegal

166

bscap0223Un tânăr din Târgu-Jiu s-a împotrivit cât a putut ieri pentru ca maşina sa parcată ilegal pe Bulevardul Traian să nu îi fie ridicată de pe carosabil. Acesta a refuzat să semneze procesul verbal de tractare a autovehiculului, s-a certat cu poliţistul comunitar şi cu ziariştii şi şi-a sunat la telefon toate cunoştinţele.

În ciuda eforturilor sale, maşina a ajuns tot în cârligul macaralei de tractări auto.

Refuzând să respecte regulile de circulaţie un şofer târgujian a parcat nepăsător, ieri dimineaţă, pe o stradă intens circulată din oraş. Şoferul vroia să îşi plătească o factură şi s-a gândit că poate staţiona fără griji exact în faţa societăţii în cauză.

bscap0227La scurt timp, echipajul care se ocupă de ridicare a autoturismelor parcate ilegal s-a oprit lângă maşină pentru a o tracta de pe carosabil, traficul rutier în zonă fiind bulversat.

Când a văzut însă că rămâne fără maşină, şoferul a început să riposteze. I-a adus injurii poliţistului comunitar şi a refuzat să îşi spună numele pentru a i se întocmi proces-verbal.

Telefon de încurajare

Mai mult, deşi era în faţa unui public numeros, printre cei de faţă aflându-se şi ziarişti, conducătorul auto s-a gândit să îl determine totuşi pe poliţistul comunitar să oprească tractarea maşinii sale. I-a înmânat astfel agentului telefonul său mobil pentru ca poliţistul să se lase înduplecat de cunoştinţa sa. Agentul a vorbit doar câteva minute la telefonul şoferului dar nu s-a lăsat convins şi a tractat maşina de pe carosabil. ,,Ni se întâmplă destul de des astfel de cazuri. Suntem înjuraţi, se încearcă intimidarea noastră sau chiar agresaţi. De cele mai multe ori şoferii încearcă să intervină pe la cunoştinţe pentru a nu li se ridica maşina”, a declarat poliţistul comunitar. Şoferul rămas pe jos a refuzat să comenteze incidentul.

A.Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here