Modele de unghii pentru sezonul de toamnă 2019

3393

Vara și culorile ei aprinse au trecut, iar toamna vine deja cu nuanțele sale calde, ideale pentru a fi puse pe unghii, dar și în machiaj și vestimentație.Modelele de unghii în toamna lui 2019 variază în funcție de forma unghiei, dar și de preferințele fiecăreia dintre noi. Fie că vrem modele de unghii în culori calde, fie că în culori reci, ori mai degrabă nude, este important să știm ce ni se potrivește.

Cum alegi forma unghiilor
Tot timpul apar forme noi ale unghiilor. În 2019 putem spune că orice formă am alege ea este în trend. Depinde doar de modelul adoptat și felul cum le purtăm. Asta pentru că este important cum ne simțim noi purtând, încrederea în sine ne dă mai multă strălucire decât cel glam model de unghii.

Unghiile pătrate rotunjite
Modelele de unghii pătrate, dar ușor rotunjite sunt ideale pentru cineva care nu muncește prea mult cu mâinile și îi place să experimenteze cu diferite modele pe unghii. Această formă este potrivită pentru o mulțime de modele și, în plus, unghiile nu sunt prea predispuse la rupere.

Unghiile scurte rotunjite
Chiar dacă mult timp modelele de unghii rotunjite au fost ignorate, fiind considerate demodate, în ultima perioadă tot mai multe persoane apelează din nou la această formă. Pe lângă feminitate, acest model de unghii este mult mai ușor de întreținut, chiar și de persoanele care muncesc foarte mult cu mâinile.

Unghiile stiletto
Unghiile stiletto sunt potrivite persoanelor mai îndrăznețe care nu se dau în lături de la a încerca și cele mai excentrice trenduri. Dacă ai copii mici, lentil de contact sau muncești foarte mult cu mâinile, acest model de unghii s-ar puea să-ți dea mari bătăi de cap.

Unghiile pătrate
Acestea atrag atenția, însă nu într-un mod exagerat. Dacă îți plac modele clasice și simple, precum o culoare uni sau o manichiură french, aceasta este forma ideală pentru tine.

Unghiile migdală
Chiar dacă s-au purtat și anii trecuți, unghiile migdală au reușit să le detroneze pe cele pătrat. Specialiștii în domeniu pun acum mai mult accent pe feminitate, pe eleganță și pe expresivitate. Această formă de unghii are avantajul că lungește și subțiază degetele.

Coffin nails se poartă și în 2019
Pe cât sună de bizar denumirea acestor modele de unghii, pe atât de mult a luat amploare. Această formă prezintă unghiile lungi, subțiri, care au vârful tăiat drept. Nu este ușor să obții această formă pe unghiile naturale, așa că este indicată aplicarea unor unghii false sau gel.

Ce culori se poartă în toamna 2019
Toamna 2019, potrivit Pantone, vine cu culori îndrăznețe. Culorile toamnei 2019 se poartă atât în modele de unghii, dar și în vestimentație și accesorii..
•Chili Pepper – Un roșu picant
Biking Red – Un aventuros roșu profund
Crème de Pêche – O nuanță piersică, inspiră blândețe și alinare.
Peach Pink – Caldă și măgulitoare, această nuanță conferă o strălucire sănătoasă.
Rocky Road – Este o nuanță pământească maro solidă.
Fruit Dove – Un roz extravertit
Sugar Almond – O nuanță apetisantă este o nuanță îndulcită de maro.
Dark Cheddar – Îndrăzneață și cutezătoare, această nuanță este un amestec tăios de galben și portocaliu.
Galaxy Blue – O nuanță albastră galactică
Bluestone – Este o culoare ce duce cu gândul la liniște.
Orange Tiger – Conferă o energie fără teamă.
Eden – Este un verde de pădure impunător.
Vanilla Custard – Este un alb cremos, minimalist și lin.
Evening Blue – Încrezătoare și clasică, această nuanță este un albastru care simbolizează cerul de seară.
•Paloma – Un gri modest și în același timp elegant.
•Guacamole – Un verde apetisant și plin
Sursa: verdict.ro
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here