Mirela Tapotă, mireasă pentru a doua oară

425

tapota06Deşi şi-a pus pirostriile în 2008, cântăreaţa de muzică populară Mirela Tapotă Lătăreţu, a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Nu s-a prezentat însă şi la altar, ci în faţa unui fotograf profesionist care a imortalizat-o pe peliculă pe artista blondă, ea îmbrăcând astfel mai multe rochii de mireasă de la Alexia Style.

 

tapotaDe la costumul popular Mirela Tapotă a trecut cu uşurinţă la rochiile tapota01de mireasă deosebite pe care le-a îmbrăcat din postura de model. tapota2Artista a beneficiat şi de o coafură în ton cu piesele vestimentare de sezon şi un machiaj specific. Pentru aparatul de fotografiat Mirela şi-a pus pe cap tapota03tapota3tapota04ştapota4i un voal de mireasă dantelat. Doar două elemente i-au lipsit însă pentru a fi o mireasă veritabilă, buchetul şi mirele de la braţul său.

 

Model pentru viitoarele mirese

Deşi s-a căsătorit destul de tinerică, Mirela reuşindu-şi să îşi încropească rapid o familie de invidiat, cântăreaţa de muzică populară poate să le dea tapota05tapota06tapota7lecţii de viaţă viitoarelor soţii. Până însă la tapota07sfaturi, Mirela le-a arătat mireselor cât de frumoase pot fi într-o rochie de la Alexia Style, şi a îmbrăcat chiar şi o rochie de ocazie de culoare neagră. Romantică, sexy, tapota9stilată, evlavioasă, fericită şi emoţionată aşa a pozat mireasa Mirela pentru viitoarele cliente ale magazinului virtual al firmei care vinde rochiile în cauză. Deocamdată fotografiile nu au fost afişate pe site-ul societăţii care comercializează rochiile de mireasă, dar în curând acestea vor fi puse la dispoziţia viitoarelor miresici.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here