Machiaj inspirat de Globurile de Aur

531
67th_Annual_Golden_93d5[1]Decernarea Globurilor de Aur este echivalentă cu un preludiu al mult-aşteptatelor Oscaruri. Şi, ca în cadrul oricărui eveniment de la Hollywood, ritualul nu se dezice: designerii trimit arsenalul rochiilor de seară pentru vedetele preferate, hair-stiliştii veghează atenta asortare a coafurii cu stilul rochiei, iar make-up artiştii încearcă o îmbinare între stilul personal al vedetelor şi ultimele tendinţe de pe podium.

Pentru a ne putea inspira din ce s-a văzut la Globurile de Aur, trebuie să spunem, mai întâi, cum au stat lucrurile acolo. În primul rând, blondele au deţinut monopolul rujului roşu. Cameron Diaz şi January Jones au afişat nuanţele sângerii pe care le-am întalnit în colecţia Dior. Dacă vă tentează acest machiaj, e bine să accentuaţi pleoapele cu o linie fină de tuş negru şi să aplicaţi auriu sau, pur şi simplu, bej, pentru a finaliza machiajul ochilor. Artificiile vestimentare au şi ele un cuvânt de spus. Inspiraţi-vă din look-ul lui Cameron şi alegeţi o 011710-drew-barrymore-400[1]vestimentaţie roşie sau clasicul contrast dintre roşu şi negru, precum cel al lui Jones.
Teracota, cărămiziul, piersica sunt nuanţe mai neutre de ruj, însă la fel de feminine. Vedetele care au optat pentru acestea au fost: Nicole Kidman, Jennifer Garner, Sandra Bullock. Alegeţi un machiaj pronunţat al ochilor, cu irizaţii sidefate, si căutaţi să realizaţi acel look al ochilor de pisică, precum senzuala Kate Hudson. Khol-ul vă va fi un aliat de nădejde, dar dacă decideţi să îl aplicaţi sub genele inferioare, ar trebui să apelaţi la o pudră pulbere, pe care să o aplicaţi înainte, pentru a evita întinderea creionului. Un must have în acest caz: blush-ul piersică.
Rozul a fost o culoare preferată în rândul vedetelor, fie că a fost vorba despre machiajul ochilor, a la Emily Blunt, sau despre buze. Atunci când optaţi pentru buze roz, puteţi ajunge chiar la o intensitate smoky în cazul ochilor.
De asemenea, s-a mai remarcat, în contrast cu tenul de porţelan al vedetelor, precum January Jones sau Nicole Kidman, aerul mult mai exotic, afişat de Kristen Bell şi Lea Michele. Pentru a vă evidenţia bronzul, alegeţi un blush sidefat în tonuri pronunţate, fie ele de piersică sau de teracotă. Accentuaţi pomeţii corect şi aplicaţi o combinaţie de creion sau tuş negru şi fard auriu pe pleoape. Buzele nude sunt extrem de sexy, mai ales dacă le ţineţi sub un tratament de hidratare constantă şi aplicaţi corect produsele cosmetice. Sfat: pentru rezistenţa rujului cu tente nude, aplicaţi fond de ten şi conturaţi cu un creion în aceeaşi nuanţă.
Selecţie realizată de Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here