Lumea basmelor pentru micii pacienți ai Spitalului Novaci

556

Secția Pediatrie din cadrul Spitalului Novaci este cea mai frumoasă din județ. Grație unei inițiative venite din partea managerului Emil Grigore și a lui Cristi Tudor, holul secției a fost pictat de către o familie din Vâlcea, cu scenete din desene animate și nu numai. În următoarele zile vor fi realizate picturi și în saloane.

Managerul Spitalului Orășenesc Novaci demonstrează, încă o dată, că „Omul sfințește locul”. Emil Grigore a complotat cu prietenul său Cristi Tudor pentru a aduce un suflu nou Secției Pediatrie. Astfel, picturi pediatrie novaci (8)un cuplu din Vâlcea, a reușit în trei zile să picteze holul de la Pediatrie. Urmează cele cinci saloane, sala de tratament și sala de mese. „Mă bucur că am reușit, împreună cu managerul Emil Grigore, să îndeplinesc acest vechi vis al meu de a înfrumuseța Secția Pediatrie de la Spitalul Novaci, astfel încât să aducem bucurie micuților pacienți. Fiecare salon va avea propria poveste pictată. Talentații artiști picturi pediatrie novaci (7)vâlceni au fost crescuți la casa de copii și au un adevărat har în a transpune în picturile lor povești și basme”, a mărturisit Cristi Tudor.
Emil Grigore, managerul Spitalului Orășenesc Novaci, este încântat că Secția Pediatrie este ca o „lume a basmelor” și confirmă faptul că și serviciile acordate micilor pacienți sunt la standarde ridicate. “Îi mulțumesc lui Cristi Tudor pentru că ne-a pus în legătură cu acești oameni talentați și am reușit să picturi pediatrie novaci (6)schimbăm fața Pediatriei, spre bucuria copiiilor care beneficiază de serviciile acestei secții”, a subliniat managerul Emil Grigore.

Echipamente nemțești, donate Spitalului Novaci
La sfârșitul săptămânii trecute, la Spitalul Orășenesc Novaci, au ajuns mai multe echipamente necesare picturi pediatrie novaci (5)pacienților; acest lucru a fost posibil prin bunăvoința lui Cristi Tudor, cel care a făcut posibilă donația de la nemți pentru Spitalul Județen. “Din donația de la Kliniken Helfen, am reușit să aduc și la Spitalul Novaci zece perechi de cârje, două scaune cu rotile, patru cadre de mers cu roți, precum și alte materiale picturi pediatrie novaci (4)și echipamente sanitare utile pacienților din Spitalul Novaci. Întrajutorarea este o virtute pe care toți oamenii ar trebui să o practice”, a explicat Cristi Tudor.
picturi pediatrie novaci (3)Atât Cristi Tudor, cât și managerul Emil Grigore, confirmă că fapte de acest gen vor mai fi făcute la nivelul Spitalului Orășenesc Novaci.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here