Iubitorii sporturilor de iarnă, aşteptaţi la Rânca

183

Un sfârşit de săptămână numai bun pentru practicarea sporturilor de iarnă se anunţă, spre bucuria celor care adoră să-şi petreacă timpul liber la munte. La Rânca stratul de zăpadă măsoară mult peste un metru, astfel că şi schiorii, dar şi cei care preferă săniuţele au toate motivele să urce la munte în acest weekend.

În ultimele zile a nins din nou la Rânca, astfel că la această oră zăpada este foarte mare, măsurând mult peste un metru. Iubitorii sporturilor de iarnă şi cei ai naturii au posibilitatea de a petrece un sfârşit de săptămână perfect în staţiunea gorjeană. Stratul de zăpadă este de peste un metru, pârtiile din Rânca fiind practicabile şi pregătite pentru sportivii care le vor testa în următoarele zile. Pregătiţi sunt şi reprezentanţii Salvamont Gorj, care, ca de fiecare dată, se vor afla la datorie şi vor fi prezenţi în staţiune permanent pentru a veni în sprijinul celor care le solicită ajutorul.
Dat fiind faptul că meteorologii anunţă în continuare precipitaţii în zona montană, turiştii sunt sfătuiţi să îşi echipeze autoturismele cu anvelope de iarnă şi chiar lanţuri. De asemenea, celor care vor petrece sfârşitul de săptămână la munte li se recomandă să îşi adapteze vestimentaţia în conformitate cu condiţiile atmosferice, temperaturile anunţate pentru această perioadă fiind destul de mici.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here