Gura târgului – Angheloiu, prea sărac…?!

384

urecheGurile rele de prin politica gorjeană spun că Radu Angheloiu ar fi prea sărac pentru a putea conduce Partidul Naţional Liberal. Se bârfeşte în rândul colegilor de partid că Angheloiu e atât de sărac încât conduce o Dacie veche şi asta-i prea puţin pentru imaginea unui preşedinte de organizaţie judeţeană.

De regulă, cine ocupă o asemenea poziţie, se poate lăuda cu o maşină scumpă, sau chiar mai multe, conturi frumuşele, case şi terenuri. Se pare că Radu Angheloiu nu dispune de toate aceste „caracteristici” ale unui potenţial preşedinte de partid.

În acelaşi timp, se zvoneşte printre liberali că totuşi el are cele mai mari şanse de câştig la preşedinţia PNL Gorj, deoarece în acest moment ocupă un post – cheie în Consiliul Judeţean, care este principalul ordonator de credite, şi ar putea astfel să-i ajute pe primarii galbeni în vreun fel sau altul. Aceştia mizează pe sprijinul pe care s-ar putea baza dacă Radu Angheloiu ar fi şeful partidului. Iată cum, ca de obicei, interesul poartă fesul… sau poate e vorba doar de simple bârfe…

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here