Gorjean prins de poliţiştii mehedinţeni cu cosmetice contrafăcute

169

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Drobeta Turnu Severin – I.T.P.F. Timișoara au confiscat în urma unei acțiuni de combatere a contrabandei, pirateriei și contrafacerilor, produse cosmetice, susceptibile de a fi contrafăcute, în valoare de 12.187 de lei. Polițiștii de frontieră mehedințeni au organizat o acțiune specifică pe linia prevenirii și combaterii contrabandei, pirateriei și contrafacerilor, ocazie cu care au oprit în trafic un autoturism Skoda, condus de cetățeanul român Constantin B., în vârstă de 43 de ani, domiciliat în județul Gorj, despre care existau date că transportă produse contrafăcute.
La controlul autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit în portbagajul acestuia un număr de 284 de produse cosmetice, inscripționate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile de a fi contrafăcute. Gorjeanul a declarat polițiștilor de frontieră că a cumpărat produse dintr-un târg, cu scopul de a le comercializa pe raza județului Gorj.
Produsele cosmetice, în valoare de 12.187 de lei, au fost indisponibilizate de polițiștii de frontieră mehedințeni, acestea urmând a fi supuse expertizării de către lucrători din cadrul Asociației Române pentru Combaterea Contrafacerilor.
În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here