Gorjean arestat la Craiova pentru furt din farmacii

331

Un tânăr de 31 de ani, din comuna Baia de Fier, a ajuns în spatele gratiilor, în arestul IPJ Dolj, după ce a fost prins în flagrant că a furat din două farmacii aflate pe raza orașului Craiova.
Individul nu s-a ales cu cine știe ce bani, ci doar cu niște produse naturiste și sume care, adunate, nu ajung la 200 de lei în total. Faptele sale i-au adus însă o pereche de cătușe care îl vor ține departe de cei dragi inclusiv în perioada sărbătorilor care urmează.
“Dispune arestarea preventivă a inculpatului Niţă Florin Stelian pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 29.03.2017 până la data de 27.04.2017 inclusiv. Respinge cererea formulată de inculpat, prin apărător din oficiu, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu în cuantum de 130 lei se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei”, se arată în decizia judecătorilor craioveni, verdictul lor nefiind unul definitiv.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here